Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Thassos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thassos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thassos miniguide

Thassos
Biludlejning Thassos

Den græske ø Thassos ligger langt nord i Det Ægæiske Hav – nær kysten af den græske fastland.Øen har omkring 16.000 indbyggere, hvor de fleste bor i hovedbyen – Thassos by.

Thassos er en bjergrig ø, hvor det højeste punkt er Ypsario – beliggende 1045 meter over havets overflade Ellers Øen er grøn og frodig med smuk natur og indbydende strande. Thassos har mineindustrien med produktion af marmor, eller er den vigtigste industri landbrugsprodukter og turisme.

Fra Thassos er der en færge til og fra havnene i Kavala og Keramoti på fastlandet.

Thassos Town, der ligger på nordsiden af øen, ofte kaldet Limenas – betyder port. Der er hoteller, butikker, restauranter og barer – samt flere strande. Den ene er træt af sol og strand kan du besøge byens arkæologiske museum, med fund fra 600s BCKr. Thassos by har også en udendørs amfiteater – oprindeligt fra det 5. århundrede. I dag er dette restaureret og bruges til udendørs koncerter om sommeren.

Andre kendte steder på øen er: Panagia, Potamia, Limenaria, Theologos, Prínos og Potos.

Den nærmeste lufthavn er Kavala – Megas Alexandros Lufthavn – ligger lige uden for byen Kavala på fastlandet.

Hurtigste måde at rejse til lufthavnen er med båd til Keramoti (40 min. Fra Thassos by).Derfra er det 15 min. Den kører til lufthavnen.