Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Thassos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thassos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thassos miniguide

Thassos

Biludlejning Thassos

Den græske ø Thassos ligger langt nord i Det Ægæiske Hav – nær kysten af den græske fastland.Øen har omkring 16.000 indbyggere, hvor de fleste bor i hovedbyen – Thassos by.

Thassos er en bjergrig ø, hvor det højeste punkt er Ypsario – beliggende 1045 meter over havets overflade Ellers Øen er grøn og frodig med smuk natur og indbydende strande. Thassos har mineindustrien med produktion af marmor, eller er den vigtigste industri landbrugsprodukter og turisme.

Fra Thassos er der en færge til og fra havnene i Kavala og Keramoti på fastlandet.

Thassos Town, der ligger på nordsiden af øen, ofte kaldet Limenas – betyder port. Der er hoteller, butikker, restauranter og barer – samt flere strande. Den ene er træt af sol og strand kan du besøge byens arkæologiske museum, med fund fra 600s BCKr. Thassos by har også en udendørs amfiteater – oprindeligt fra det 5. århundrede. I dag er dette restaureret og bruges til udendørs koncerter om sommeren.

Andre kendte steder på øen er: Panagia, Potamia, Limenaria, Theologos, Prínos og Potos.

Den nærmeste lufthavn er Kavala – Megas Alexandros Lufthavn – ligger lige uden for byen Kavala på fastlandet.

Hurtigste måde at rejse til lufthavnen er med båd til Keramoti (40 min. Fra Thassos by).Derfra er det 15 min. Den kører til lufthavnen.

Dansk