Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Thessaloniki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thessaloniki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thessaloniki miniguide

Thessaloniki

Biludlejning Thessaloniki

Thessaloniki (Thessaloniki, Thessaloniki) er beliggende i det nordlige Grækenland – i regionen Central Makedonien , og er en vigtig havn.Det er også landets næststørste by (363.987 indbyggere i 2006) – og kapitalen i det administrative distrikt (amt), Thessaloniki.

Byen har en lang og turbulent historie – og de historiske monumenter i byen er meget talrige. Her især den velbevarede byzantinske kirker fra perioden 300 til 700 e.Kr.Kr. nævnt. Den mest berømte er Haghia Sophia Cathedral, St. Demetrius Katedralen (Hagios Dimitrios). Blandt de mange andre historiske og arkitektoniske seværdigheder er Galerius triumfbue (apsis tou Galérion) fra år 305 e.Kr.Kr. og – ikke mindst – “White Tower” (Lefkos Pyrgos), som er symbolet på byen Thessaloniki. Indsamlingen af Christian og byzantinske monumenter er nu på UNESCO’s World Heritage List.

Thessaloniki har også et fantastisk udvalg af museer, teatre, gallerier og andre kulturelle institutioner til at vise, og i 1997 var byen navngivet “Europæisk Kulturhovedstad”.

Byen er naturligvis også en restaurant og utelivsby, og har flere meget populære shoppinggader, især i området omkring den centrale Eleftherias Square.Hvert år i september, vil der være en stor international messe i Thessaloniki.

Den nærmeste lufthavn er Thessaloniki International Airport “Makedonien”, som er beliggende ca. 15 km sydøst for centrum.

Dansk