Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Thessaloniki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thessaloniki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thessaloniki miniguide

Thessaloniki
Biludlejning Thessaloniki

Thessaloniki (Thessaloniki, Thessaloniki) er beliggende i det nordlige Grækenland – i regionen Central Makedonien, og er en vigtig havn.Det er også landets næststørste by (363.987 indbyggere i 2006) – og kapitalen i det administrative distrikt (amt), Thessaloniki.

Byen har en lang og turbulent historie – og de historiske monumenter i byen er meget talrige. Her især den velbevarede byzantinske kirker fra perioden 300 til 700 e.Kr.Kr. nævnt. Den mest berømte er Haghia Sophia Cathedral, St. Demetrius Katedralen (Hagios Dimitrios). Blandt de mange andre historiske og arkitektoniske seværdigheder er Galerius triumfbue (apsis tou Galérion) fra år 305 e.Kr.Kr. og – ikke mindst – “White Tower” (Lefkos Pyrgos), som er symbolet på byen Thessaloniki. Indsamlingen af Christian og byzantinske monumenter er nu på UNESCO’s World Heritage List.

Thessaloniki har også et fantastisk udvalg af museer, teatre, gallerier og andre kulturelle institutioner til at vise, og i 1997 var byen navngivet “Europæisk Kulturhovedstad”.

Byen er naturligvis også en restaurant og utelivsby, og har flere meget populære shoppinggader, især i området omkring den centrale Eleftherias Square.Hvert år i september, vil der være en stor international messe i Thessaloniki.

Den nærmeste lufthavn er Thessaloniki International Airport “Makedonien”, som er beliggende ca. 15 km sydøst for centrum.