Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Halkidiki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halkidiki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halkidiki miniguide

Halkidiki

Biludlejning Halkidiki

Præfekturet Halkidiki (Chalkidiki også kaldes) er en halvø i Grækenland befinder sig, nordvest for det centrale Makedonien – Det Ægæiske Hav.Peninsula har 105.000 indbyggere, men i sommeren befolkningen stiger betydeligt som følge af den store turisme her. Halkidiki grænser for Thessaloniki i det nordlige – Grækenlands næststørste by. Hovedstaden i Halkidiki er Polygyros, der ligger på halvøen og har ca 10.700 indbyggere.

Syd for Halkidiki er de tre bjergrige halvøer Kassandra, Sithonia og Athos. På Kassandra langt mod vest Der er mange populære kystbyer og resorts – herunder Hanioti, Pefkohori og Nea Skioni.Alle har de indbydende sandstrande, krystalklart svømning og gode muligheder for vandsport. Dette er også stor hoteller, og de fleste turistbyer har gode natteliv med restauranter og pubber.

På den sydlige spids af halvøen Athos – den langt øst for Halkidiki – live ca. 1700 munke i et kloster kompleks (20 enkelt-klostre), med rødder i antikken. Klostre rundt om hellige Mount Athos – og udgør en selvstændig mini-stat i det græske Republik. I denne “munkestat” er adgang forbudt for kvinder, og mænd skal gælde for indrejsetilladelse to måneder i forvejen.

Nærmeste internationale lufthavn er Thessaloniki Makedonien Airport, der ligger cirka 70 km nord for hovedstaden Polygyros

Dansk