Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Halkidiki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halkidiki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halkidiki miniguide

Halkidiki
Biludlejning Halkidiki

Præfekturet Halkidiki (Chalkidiki også kaldes) er en halvø i Grækenland befinder sig, nordvest for det centrale Makedonien – Det Ægæiske Hav.Peninsula har 105.000 indbyggere, men i sommeren befolkningen stiger betydeligt som følge af den store turisme her. Halkidiki grænser for Thessaloniki i det nordlige – Grækenlands næststørste by. Hovedstaden i Halkidiki er Polygyros, der ligger på halvøen og har ca 10.700 indbyggere.

Syd for Halkidiki er de tre bjergrige halvøer Kassandra, Sithonia og Athos. På Kassandra langt mod vest Der er mange populære kystbyer og resorts – herunder Hanioti, Pefkohori og Nea Skioni.Alle har de indbydende sandstrande, krystalklart svømning og gode muligheder for vandsport. Dette er også stor hoteller, og de fleste turistbyer har gode natteliv med restauranter og pubber.

På den sydlige spids af halvøen Athos – den langt øst for Halkidiki – live ca. 1700 munke i et kloster kompleks (20 enkelt-klostre), med rødder i antikken. Klostre rundt om hellige Mount Athos – og udgør en selvstændig mini-stat i det græske Republik. I denne “munkestat” er adgang forbudt for kvinder, og mænd skal gælde for indrejsetilladelse to måneder i forvejen.

Nærmeste internationale lufthavn er Thessaloniki Makedonien Airport, der ligger cirka 70 km nord for hovedstaden Polygyros