Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lefkada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lefkada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lefkada miniguide

Lefkada

Biludlejning Lefkada

Lefkáda (Levkáda, Lefkos, Leukos) er en ø med et areal på 293 km2, der hører til de Ioniske Øer. Det er beliggende på vestkysten af Grækenland – meget tæt på fastlandet, da det er forbundet både med hjælp fra en
pontonbro og en lang dæmning.Øen har et samlet på 23.000 indbyggere, og næsten halvdelen af dem bor i hovedstaden Lefkáda by, der ligger helt i nord.

Lefkáda by er bedst kendt for sin lange gågade, hvor de fleste butikker er – og for sin smukke marina. Fra byen er det busforbindelse til Athen (Afstand: 370 km). Der er også en række mindre byer og resorts langs kysten og i bjergene (hvor det højeste punkt – Stavrotas – ligger på 1158 m). De mest populære ferieby – Nidri (Nydri) – ligger på øens østkyst. Derfra kan du se over til den lille nærliggende ø Skorpios, hvor Aristoteles Onassis og Jacqueline Kennedy havde sin ferie paradis.

Lafkádas største attraktioner er knyttet til ferieaktiviteter – især på stranden og windsurfing. Vassili Bay helt i syd betragtes som en af de bedste surfing spots i Europa. Der er også flere seværdigheder kirker, klostre og museer på øen. Mest besøgte det arkæologiske museum i byen Lefkada by.

Nærmeste lufthavn – Preveza Lefkos Lufthavn – beliggende på fastlandet, ca. 20 minutters kørsel fra Lefkáda by.

Dansk