Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lefkada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lefkada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lefkada miniguide

Lefkada
Biludlejning Lefkada

Lefkáda (Levkáda, Lefkos, Leukos) er en ø med et areal på 293 km2, der hører til de Ioniske Øer. Det er beliggende på vestkysten af Grækenland – meget tæt på fastlandet, da det er forbundet både med hjælp fra en
pontonbro og en lang dæmning.Øen har et samlet på 23.000 indbyggere, og næsten halvdelen af dem bor i hovedstaden Lefkáda by, der ligger helt i nord.

Lefkáda by er bedst kendt for sin lange gågade, hvor de fleste butikker er – og for sin smukke marina. Fra byen er det busforbindelse til Athen (Afstand: 370 km). Der er også en række mindre byer og resorts langs kysten og i bjergene (hvor det højeste punkt – Stavrotas – ligger på 1158 m). De mest populære ferieby – Nidri (Nydri) – ligger på øens østkyst. Derfra kan du se over til den lille nærliggende ø Skorpios, hvor Aristoteles Onassis og Jacqueline Kennedy havde sin ferie paradis.

Lafkádas største attraktioner er knyttet til ferieaktiviteter – især på stranden og windsurfing. Vassili Bay helt i syd betragtes som en af de bedste surfing spots i Europa. Der er også flere seværdigheder kirker, klostre og museer på øen. Mest besøgte det arkæologiske museum i byen Lefkada by.

Nærmeste lufthavn – Preveza Lefkos Lufthavn – beliggende på fastlandet, ca. 20 minutters kørsel fra Lefkáda by.