Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chalkida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chalkida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chalkida miniguide

Chalkida
Biludlejning Chalkida

Chalkida (eller Chalkis, Chalkis) er hovedstaden i den græske ø Evia, som er beliggende i det centrale Grækenland .Byen har 67.100 indbyggere (2002), og er placeret på den vestlige side af øen – hvor Evripossundet er smallest. Øen er forbundet med det græske fastland med to broer. Den gamle bro (fra 1962) bruges til tidevandet observationer for besøgende.
Byen er rig på kunst, kultur og historie og har mange smukke strande. Den græske filosof Aristoteles døde i 322 f.Kr.Kr. i denne by – som det var hans mors fødested.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i byen er: kirken “Agia Paraskevi” – hvor de ældste dele blev bygget i den 1300’s, det arkæologiske museum, den tyrkiske moské (med en samling af byzantinsk skulpturer, mosaikker og keramik), og slottet Karababa – placeret på en bakke. Derfra har man en panoramaudsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Athens International Airport – Eleftherios Venizelos, der ligger 95,8 km fra Chalkida.