Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chalkida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chalkida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chalkida miniguide

Chalkida

Biludlejning Chalkida

Chalkida (eller Chalkis, Chalkis) er hovedstaden i den græske ø Evia, som er beliggende i det centrale Grækenland .Byen har 67.100 indbyggere (2002), og er placeret på den vestlige side af øen – hvor Evripossundet er smallest. Øen er forbundet med det græske fastland med to broer. Den gamle bro (fra 1962) bruges til tidevandet observationer for besøgende.
Byen er rig på kunst, kultur og historie og har mange smukke strande. Den græske filosof Aristoteles døde i 322 f.Kr.Kr. i denne by – som det var hans mors fødested.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i byen er: kirken “Agia Paraskevi” – hvor de ældste dele blev bygget i den 1300’s, det arkæologiske museum, den tyrkiske moské (med en samling af byzantinsk skulpturer, mosaikker og keramik), og slottet Karababa – placeret på en bakke. Derfra har man en panoramaudsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Athens International Airport – Eleftherios Venizelos, der ligger 95,8 km fra Chalkida.

Dansk