Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Urgup

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Urgup inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Urgup miniguide

Billeje Urgup
Biludlejning Urgup

Urgup ligger omtrent i midten af Tyrkiet og tilhører den historiske region Kappadokien i provinsen Nevsehir.Det ligger i et område, hvor de første bosættelser i provinsen var, og i den seneste tid er antallet af målte folk til at være omkring 40 000 (2000). Der er omkring 300 km til hovedstaden Ankara i nord og 300 km til Middelhavets kyst i syd.

Den mest unikke og berømte seværdigheder i Urgup, bygningerne, der var hugget ud af sten. For cirka 2000 år siden, udbrød den nu uddøde vulkan Erciyes, der førte til store mængder af porøse lavasten, og i dag kan du gå ind i hoteller eller leje huse, der er hugget ind i huler og klippeformationer. Nogle af disse er også blevet lavet til barer. I centrum kan du finde et tyrkisk bad og der er muligheder for en luftballongtur i området.

Den nærmeste lufthavn er Nevsehir Kapadokya Airport som er beliggende ca. 20 km vest for Urgup.