Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Urgup

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Urgup inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Urgup miniguide

Billeje Urgup

Biludlejning Urgup

Urgup ligger omtrent i midten af Tyrkiet og tilhører den historiske region Kappadokien i provinsen Nevsehir.Det ligger i et område, hvor de første bosættelser i provinsen var, og i den seneste tid er antallet af målte folk til at være omkring 40 000 (2000). Der er omkring 300 km til hovedstaden Ankara i nord og 300 km til Middelhavets kyst i syd.

Den mest unikke og berømte seværdigheder i Urgup, bygningerne, der var hugget ud af sten. For cirka 2000 år siden, udbrød den nu uddøde vulkan Erciyes, der førte til store mængder af porøse lavasten, og i dag kan du gå ind i hoteller eller leje huse, der er hugget ind i huler og klippeformationer. Nogle af disse er også blevet lavet til barer. I centrum kan du finde et tyrkisk bad og der er muligheder for en luftballongtur i området.

Den nærmeste lufthavn er Nevsehir Kapadokya Airport som er beliggende ca. 20 km vest for Urgup.

Dansk