Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alanya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alanya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alanya miniguide

Billeje Alanya
Biludlejning Alanya

Alanya er beliggende ved middelhavskysten i den vestlige del af Tyrkiet .Byen hører til provinsen Antalya og ligger ca 130 km øst for by Antalya.Alanya har en sydlig placering på en halvø med Taurustfjellene tronen i baggrunden. Byen har en meget strategisk beliggenhed og på grund af dette, har Alanya været genstand for det ptolemæiske kongedømmer fra 305 f.Kr. Kr. til 30 e. Kr. I 2009 befolkningen var ca. 240 000.

Alanya er et populært feriested med strande og Cleopatra Keykubat. Langs marinaen er der både klar til at gå på turné samt barer og restauranter. Fra en fæstning fra 1300-tallet kan tages frem til huler og grotter, og inden for Alanya Castle, som blev bygget i 1226, er en gammel byzantinsk kirke og en moske. The Red Tower er et vartegn i byen og er lige under Alanya Castle. Tårnet er 33 meter høj og huse en etnografisk museum.

Gazipasa-Alanya Lufthavn er ca. 30 km uden for centrum.