Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alanya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alanya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alanya miniguide

Billeje Alanya

Biludlejning Alanya

Alanya er beliggende ved middelhavskysten i den vestlige del af Tyrkiet .Byen hører til provinsen Antalya og ligger ca 130 km øst for by Antalya.Alanya har en sydlig placering på en halvø med Taurustfjellene tronen i baggrunden. Byen har en meget strategisk beliggenhed og på grund af dette, har Alanya været genstand for det ptolemæiske kongedømmer fra 305 f.Kr. Kr. til 30 e. Kr. I 2009 befolkningen var ca. 240 000.

Alanya er et populært feriested med strande og Cleopatra Keykubat. Langs marinaen er der både klar til at gå på turné samt barer og restauranter. Fra en fæstning fra 1300-tallet kan tages frem til huler og grotter, og inden for Alanya Castle, som blev bygget i 1226, er en gammel byzantinsk kirke og en moske. The Red Tower er et vartegn i byen og er lige under Alanya Castle. Tårnet er 33 meter høj og huse en etnografisk museum.

Gazipasa-Alanya Lufthavn er ca. 30 km uden for centrum.

Dansk