Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Izmir Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Izmir Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Izmir Lufthavn miniguide

Billeje Izmir Lufthavn

Biludlejning Izmir Lufthavn

?zmir Adnan Menderes International Airport (ADB) ligger 18 km sydvest for Izmir , og er opkaldt efter den tidligere tyrkiske premierminister Adnan Menderes.Der er en busforbindelse mellem Izmir og lufthavnen, og det er også muligt at tage toget tjenester er ikke hyppige.Der er ni forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der tale DAB, Duray Ja, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt og Europcar.

6.201.794 passagerer besøgte Izmir Lufthavn i 2009, omkring en fjerdedel af disse kom til internationale destinationer. Lufthavnen er et knudepunkt for to flyselskaber, er det Izair og SunExpress. Nettet til forskellige byer i Europa er gode fra Izmir.

Der er masser af butikker i lufthavnen, og også mange spise og drikke steder, en af cafeerne er fulde 90 forksjellige kage typer. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, posthus, mødelokaler og et business lounge med trådløst internet. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk