Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Izmir Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Izmir Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Izmir Lufthavn miniguide

Billeje Izmir Lufthavn
Biludlejning Izmir Lufthavn

?zmir Adnan Menderes International Airport (ADB) ligger 18 km sydvest for Izmir, og er opkaldt efter den tidligere tyrkiske premierminister Adnan Menderes.Der er en busforbindelse mellem Izmir og lufthavnen, og det er også muligt at tage toget tjenester er ikke hyppige.Der er ni forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der tale DAB, Duray Ja, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt og Europcar.

6.201.794 passagerer besøgte Izmir Lufthavn i 2009, omkring en fjerdedel af disse kom til internationale destinationer. Lufthavnen er et knudepunkt for to flyselskaber, er det Izair og SunExpress. Nettet til forskellige byer i Europa er gode fra Izmir.

Der er masser af butikker i lufthavnen, og også mange spise og drikke steder, en af cafeerne er fulde 90 forksjellige kage typer. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, posthus, mødelokaler og et business lounge med trådløst internet. Der er ingen hoteller i lufthavnen.