Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Izmir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Izmir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Izmir miniguide

Billeje Izmir
Biludlejning Izmir

Izmir ligger i det vestlige Tyrkiet og ligger i spidsen af Izmirbukta, der fører ud i Det Ægæiske Hav.Byen er hovedstad i provinsen Izmir er den tredjestørste by i landet med en befolkning på ca. 3200000 (2008). Izmir har den største eksport havn og næststørste import havn i Tyrkiet. Byen blev grundlagt i ca. 1100 f. Kr. og blev kaldt Smyrna indtil 1929.

Konak er et kendt område i Izmir, og omkring torvet er flere attraktioner og seværdigheder. Den gamle klokketårn Izmir Clock Tower blev bygget i 1901 og er en klar milepæl i Konak Square. Omkring Konak Square, kan man besøge flere museer, som Museum of Archaeology og Etnografisk Museum. På højden Kadifekale er en gammel borg kaldet Pago i romertiden, og Agora er en open-air museum med resterne af romerske bosættelser. Hvert år festivaler indehaves, inklusive en jazz festival og en korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes International Airport er beliggende ca. Town 18 km væk.