Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Izmir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Izmir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Izmir miniguide

Billeje Izmir

Biludlejning Izmir

Izmir ligger i det vestlige Tyrkiet og ligger i spidsen af Izmirbukta, der fører ud i Det Ægæiske Hav.Byen er hovedstad i provinsen Izmir er den tredjestørste by i landet med en befolkning på ca. 3200000 (2008). Izmir har den største eksport havn og næststørste import havn i Tyrkiet. Byen blev grundlagt i ca. 1100 f. Kr. og blev kaldt Smyrna indtil 1929.

Konak er et kendt område i Izmir, og omkring torvet er flere attraktioner og seværdigheder. Den gamle klokketårn Izmir Clock Tower blev bygget i 1901 og er en klar milepæl i Konak Square. Omkring Konak Square, kan man besøge flere museer, som Museum of Archaeology og Etnografisk Museum. På højden Kadifekale er en gammel borg kaldet Pago i romertiden, og Agora er en open-air museum med resterne af romerske bosættelser. Hvert år festivaler indehaves, inklusive en jazz festival og en korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes International Airport er beliggende ca. Town 18 km væk.

Dansk