Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marmaris

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marmaris inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marmaris miniguide

Billeje Marmaris

Biludlejning Marmaris

Marmaris er en by beliggende i den sydvestlige del af Tyrkiet .Byen hører til provinsen Mugla ligger på en halvø, der rager ud i Middelhavet. Dette er en gammel by, der er nævnt i kilder fra ca. 3500 f. Kr. og blev tidligere kaldt psykoanalyse. I de seneste år, udviklet sig Marmaris fra at være en lille fiskerby til at blive en førsteklasses turistmål, og i 2005 befolkningen målt ved lige over 30 000.

Ligesom mange andre kystbyer ved Middelhavet er de smukke strande og grønne hav i Marmaris. De fleste tursitene der besøger byen, kommer her på grund af stranden liv og aktivitet sejlads. Natteliv i Marmaris har ry for at være en af de bedste langs Tyrkiets sydlige kyst. Af historiske seværdigheder kan man besøge slottet Marmaris Castle som blev bygget af Suleiman den Store i 1523, og som nu huser en arkæologisk og etnografisk museum.

Det tager omkring 90 minutters kørsel til Dalaman Airport .

Dansk