Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marmaris

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marmaris inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marmaris miniguide

Billeje Marmaris
Biludlejning Marmaris

Marmaris er en by beliggende i den sydvestlige del af Tyrkiet .Byen hører til provinsen Mugla ligger på en halvø, der rager ud i Middelhavet. Dette er en gammel by, der er nævnt i kilder fra ca. 3500 f. Kr. og blev tidligere kaldt psykoanalyse. I de seneste år, udviklet sig Marmaris fra at være en lille fiskerby til at blive en førsteklasses turistmål, og i 2005 befolkningen målt ved lige over 30 000.

Ligesom mange andre kystbyer ved Middelhavet er de smukke strande og grønne hav i Marmaris. De fleste tursitene der besøger byen, kommer her på grund af stranden liv og aktivitet sejlads. Natteliv i Marmaris har ry for at være en af de bedste langs Tyrkiets sydlige kyst. Af historiske seværdigheder kan man besøge slottet Marmaris Castle som blev bygget af Suleiman den Store i 1523, og som nu huser en arkæologisk og etnografisk museum.

Det tager omkring 90 minutters kørsel til Dalaman Airport .