Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Samsun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Samsun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Samsun miniguide

Billeje Samsun
Biludlejning Samsun – Foto: © Kurt Kulac

Samsun er centralt beliggende på den nordlige kyst af Tyrkiet, der grænser op til Sortehavet.Byen er hovedstad i provinsen Samsun, og ligger omkring 400 km fra hovedstaden Ankara i sydvest. Havnen i Samsun er det vigtigste havn på Sortehavskysten og eksporteret tekstiler og tobak. Befolkning i byen blev anslået til næsten 400.000 i 2008. Det blev grundlagt med navnet Amisus i det 6. århundrede f.Kr. Kr.

Byen blev næsten helt ødelagt i 1400-tallet, så selvom Samsun er en gammel by, er der kun få historiske bygninger tilbage. En af dem, der stadig står, er Pazar moskeen er den ældste bygninen i byen og blev bygget i 1200-tallet. Hvis du er interesseret i områdets historie kan tage en tur til det arkæologiske museum. En anden museum er et besøg værd, er Atatürk Museum, som er dedikeret til den tyrkiske republik grundlægger Mustafa Kemal Ataturk.

Samsun-Carsamba Airport tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger, og er ca. 23 km uden for byen.