Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Samsun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Samsun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Samsun miniguide

Billeje Samsun

Biludlejning Samsun – Foto: © Kurt Kulac

Samsun er centralt beliggende på den nordlige kyst af Tyrkiet , der grænser op til Sortehavet.Byen er hovedstad i provinsen Samsun, og ligger omkring 400 km fra hovedstaden Ankara i sydvest. Havnen i Samsun er det vigtigste havn på Sortehavskysten og eksporteret tekstiler og tobak. Befolkning i byen blev anslået til næsten 400.000 i 2008. Det blev grundlagt med navnet Amisus i det 6. århundrede f.Kr. Kr.

Byen blev næsten helt ødelagt i 1400-tallet, så selvom Samsun er en gammel by, er der kun få historiske bygninger tilbage. En af dem, der stadig står, er Pazar moskeen er den ældste bygninen i byen og blev bygget i 1200-tallet. Hvis du er interesseret i områdets historie kan tage en tur til det arkæologiske museum. En anden museum er et besøg værd, er Atatürk Museum, som er dedikeret til den tyrkiske republik grundlægger Mustafa Kemal Ataturk.

Samsun-Carsamba Airport tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger, og er ca. 23 km uden for byen.

Dansk