Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kemer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kemer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kemer miniguide

Billeje Kemer
Biludlejning Kemer

Kemer er en turistby beliggende på den sydlige kyst Tyrkiet, der grænser op til bugten Antalya, som fører ud i Middelhavet.Kemer tilhører provinsen Antalya og er omgivet af Taurusbjergene og er ca 40 km til de populære feriested Antalya, der ligger længere mod nord.Kemer har en ca. 50 km lang kystlinje og er en kunstig by, blev bygget i 1910. I 2004 befolkningen i omkring 5000.

Kemer frister med lange strande, grønne hav og en smuk og frodig natur med skov og bjerge. Som de fleste andre feriesteder langs Middelhavet, ligger restauranter, barer og butikker langs havnefronten og downtown. Selv om Kemer er en forholdsvis ny by, der er flere historiske seværdigheder og attraktioner rundt omkring i byen. Et
par kilometer fra Kemer ligger ruinerne af den antikke by Perge, som blev bygget i 700-tallet f.Kr. Kr. Man kan se resterne af blandt andet et teater, romerske bade og akvædukter.

Antalya Lufthavn tilbyder internationale flyvninger og er ca. 40 km nord for Kemer.