Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kemer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kemer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kemer miniguide

Billeje Kemer

Biludlejning Kemer

Kemer er en turistby beliggende på den sydlige kyst Tyrkiet , der grænser op til bugten Antalya, som fører ud i Middelhavet.Kemer tilhører provinsen Antalya og er omgivet af Taurusbjergene og er ca 40 km til de populære feriested Antalya, der ligger længere mod nord.Kemer har en ca. 50 km lang kystlinje og er en kunstig by, blev bygget i 1910. I 2004 befolkningen i omkring 5000.

Kemer frister med lange strande, grønne hav og en smuk og frodig natur med skov og bjerge. Som de fleste andre feriesteder langs Middelhavet, ligger restauranter, barer og butikker langs havnefronten og downtown. Selv om Kemer er en forholdsvis ny by, der er flere historiske seværdigheder og attraktioner rundt omkring i byen. Et
par kilometer fra Kemer ligger ruinerne af den antikke by Perge, som blev bygget i 700-tallet f.Kr. Kr. Man kan se resterne af blandt andet et teater, romerske bade og akvædukter.

Antalya Lufthavn tilbyder internationale flyvninger og er ca. 40 km nord for Kemer.

Dansk