Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trabzon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trabzon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trabzon miniguide

Billeje Trabzon

Biludlejning Trabzon

Trabzon er en by beliggende på Tyrkiets nordkyst i den østlige del af landet.Byen grænser op til Sortehavet og er hovedstad i provinsen Trabzon. Fra havnen eksportseres varerne som fødevarer og tobak, og i nærheden er kobber og stål. Trabzon blev grundlagt så tidligt som den 7. århundrede f.Kr. Kr. af græske kolonister, og i dag bor ca 230 000 indbyggere i byen (2009).

Trabzon har bevaret meget af middelalderens og der er mange historiske bygninger fra både middelalderen og tidligere tider. Sumela Kloster er et kloster fra 300-tallet er bygget på en klippe i en klippevæg ca. 300 meter over en landsby i provinsen. Et af de mest berømte seværdigheder i Trabzon’s Hagia Sophia, som tidligere var en kirke, blev bygget i 1200’s og i dag et museum med kalkmalerier. I Trabzon Museum kan du lære mere om områdets historie og kulturarv.

Trabzon lufthavn ligger ca. 6 km øst for byen.

Dansk