Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trabzon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trabzon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trabzon miniguide

Billeje Trabzon
Biludlejning Trabzon

Trabzon er en by beliggende på Tyrkiets nordkyst i den østlige del af landet.Byen grænser op til Sortehavet og er hovedstad i provinsen Trabzon. Fra havnen eksportseres varerne som fødevarer og tobak, og i nærheden er kobber og stål. Trabzon blev grundlagt så tidligt som den 7. århundrede f.Kr. Kr. af græske kolonister, og i dag bor ca 230 000 indbyggere i byen (2009).

Trabzon har bevaret meget af middelalderens og der er mange historiske bygninger fra både middelalderen og tidligere tider. Sumela Kloster er et kloster fra 300-tallet er bygget på en klippe i en klippevæg ca. 300 meter over en landsby i provinsen. Et af de mest berømte seværdigheder i Trabzon’s Hagia Sophia, som tidligere var en kirke, blev bygget i 1200’s og i dag et museum med kalkmalerier. I Trabzon Museum kan du lære mere om områdets historie og kulturarv.

Trabzon lufthavn ligger ca. 6 km øst for byen.