Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gaziantep

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gaziantep inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gaziantep miniguide

Billeje Gaziantep
Biludlejning Gaziantep

Gaziantep ligger i det sydøstlige Tyrkiet og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Der er kun omkring 50 km til Syriens nordlige grænse, og Gaziantep ligger i nærheden af floden Sacirsuyu som er en biflod til Eufrat. Dette er en af verdens ældste byer med en kontinuerlig bebyggelse og dens historie går tilbage til ca. 4000 f.Kr. Gaziantep var en strategisk vigtig by i den Crusader periode i 1100-tallet.

Yesemek Open Air Museum er en udendørs skulptur museum og en skole, der er afsat til skulptur kunst. Det menes, at skolen eksisterede så langt tilbage som ca. 1350 f. Kr. Gaziantep Museum of Archaeology er en arkæologisk museum med gamle mosaikker. Der er flere markeder eller souks i Gaziantep, og de to største er Zincirli fra 1700-tallet og Kimikli fra 1800-tallet. Gaziantep Zoo er en af de største zoologiske haver i landet og tilbyder fugle, forskellige dyr og et akvarium.

Gaziantep O?uzeli International Airport er ca. 20 km uden for centrum.