Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gaziantep

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gaziantep inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gaziantep miniguide

Billeje Gaziantep

Biludlejning Gaziantep

Gaziantep ligger i det sydøstlige Tyrkiet og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Der er kun omkring 50 km til Syriens nordlige grænse, og Gaziantep ligger i nærheden af floden Sacirsuyu som er en biflod til Eufrat. Dette er en af verdens ældste byer med en kontinuerlig bebyggelse og dens historie går tilbage til ca. 4000 f.Kr. Gaziantep var en strategisk vigtig by i den Crusader periode i 1100-tallet.

Yesemek Open Air Museum er en udendørs skulptur museum og en skole, der er afsat til skulptur kunst. Det menes, at skolen eksisterede så langt tilbage som ca. 1350 f. Kr. Gaziantep Museum of Archaeology er en arkæologisk museum med gamle mosaikker. Der er flere markeder eller souks i Gaziantep, og de to største er Zincirli fra 1700-tallet og Kimikli fra 1800-tallet. Gaziantep Zoo er en af de største zoologiske haver i landet og tilbyder fugle, forskellige dyr og et akvarium.

Gaziantep O?uzeli International Airport er ca. 20 km uden for centrum.

Dansk