Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Adana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Adana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Adana miniguide

Billeje Adana

Biludlejning Adana

Adana har en central placering i den sydlige del af Tyrkiet .Det er beliggende ved floden Seyhan, ca 30 km fra kystlinjen og Middelhavet. Adana er hovedstaden i provinsen Adana er den femte største by i Tyrkiet med en befolkning på ca 1.500.000 (i 2009). Adana var sandsynligvis grundlagt af hittitterne i ca. 1400 f. Kr. og blev styret af romerne i 66 f.Kr. Kr.

Den eneste bygning, der stadig er fra den romerske imperium SKE, sten broen Ta?köprü som man forventer, bygget i 300-tallet e.Kr.Kr. Clock Tower Buyuk Saat Kulesi fra 1882, med sine 32 meter det højeste klokketårn i Tyrkiet, Sabanci Merkez Camii moskeen, der blev åbnet i 1998 er en af de største i Mellemøsten. Der er flere frodige parker i Adana, herunder den botaniske have ?nönü Botanisk Have. Adana tilbyder også museer Misis Mosaic Museum og festivaler Altin Koza Film Festival.

Der er omkring 3, 5 km til Adana ?akirpa?a Airport.

Dansk