Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Adana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Adana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Adana miniguide

Billeje Adana
Biludlejning Adana

Adana har en central placering i den sydlige del af Tyrkiet .Det er beliggende ved floden Seyhan, ca 30 km fra kystlinjen og Middelhavet. Adana er hovedstaden i provinsen Adana er den femte største by i Tyrkiet med en befolkning på ca 1.500.000 (i 2009). Adana var sandsynligvis grundlagt af hittitterne i ca. 1400 f. Kr. og blev styret af romerne i 66 f.Kr. Kr.

Den eneste bygning, der stadig er fra den romerske imperium SKE, sten broen Ta?köprü som man forventer, bygget i 300-tallet e.Kr.Kr. Clock Tower Buyuk Saat Kulesi fra 1882, med sine 32 meter det højeste klokketårn i Tyrkiet, Sabanci Merkez Camii moskeen, der blev åbnet i 1998 er en af de største i Mellemøsten. Der er flere frodige parker i Adana, herunder den botaniske have ?nönü Botanisk Have. Adana tilbyder også museer Misis Mosaic Museum og festivaler Altin Koza Film Festival.

Der er omkring 3, 5 km til Adana ?akirpa?a Airport.