Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Side

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Side inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Side miniguide

Billeje Side
Biludlejning Side

Side tilhører provinsen Antalya og ligger på den sydvestlige kyst af Tyrkiet .Det er beliggende på en lille halvø, som er 1 km lang og 400 meter bred og afgrænset af Middelhavet. Placeringen er fremragende mellem de to populære feriested byer i Antalya og Alanya, hvilket er omkring 70 km til hver by.Page var en græsk by i oldtiden og i dag er befolkningen på omkring 15.000 (2005).

I 1980’erne voksede Side fra en fisker landsby til en smuk turistby. Her er de store palmer strande, restauranter og barer langs strandpromenaden og muligheder for aktiviteter såsom vandski, sejlads, fiskeri og dykning. Manavagat er et bjerg, hvor det er populært at tage på ture og i floden, der ender med vandfaldet Manavagat Vandfald, der er gode muligheder for rafting. Der er mange historiske seværdigheder i området, herunder en romersk by port, og en offentlig badeværelse, som huser den romerske museum.

Det er ca. 70 km til Antalya lufthavn .