Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Side

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Side inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Side miniguide

Billeje Side

Biludlejning Side

Side tilhører provinsen Antalya og ligger på den sydvestlige kyst af Tyrkiet .Det er beliggende på en lille halvø, som er 1 km lang og 400 meter bred og afgrænset af Middelhavet. Placeringen er fremragende mellem de to populære feriested byer i Antalya og Alanya , hvilket er omkring 70 km til hver by.Page var en græsk by i oldtiden og i dag er befolkningen på omkring 15.000 (2005).

I 1980’erne voksede Side fra en fisker landsby til en smuk turistby. Her er de store palmer strande, restauranter og barer langs strandpromenaden og muligheder for aktiviteter såsom vandski, sejlads, fiskeri og dykning. Manavagat er et bjerg, hvor det er populært at tage på ture og i floden, der ender med vandfaldet Manavagat Vandfald, der er gode muligheder for rafting. Der er mange historiske seværdigheder i området, herunder en romersk by port, og en offentlig badeværelse, som huser den romerske museum.

Det er ca. 70 km til Antalya lufthavn .

Dansk