Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Konya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Konya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Konya miniguide

Billeje Konya

Biludlejning Konya

Konya er beliggende i den sydvestlige del af Tyrkiet og hovedstaden i provinsen Konya.Byen ligger omkring 1000 meter over havets overflade, og det er ca 230 km til hovedstaden Ankara .Antallet af indbyggere i byen blev anslået til over en million i 2009, og tallet stiger til næsten 2 millioner, hvis man forventer de omkringliggende områder. Konya er en af de ældste byer i en kontinuerlig bebyggelse og blev grundlagt omkring 5000 f.Kr. Kr.

Konya har mange attraktioner at tilbyde, herunder Iplicki moské, som blev bygget i 1200-tallet, Ala Eddine palads fra 1220 og Alaeddin moské fra 1221 som er den ældste moské i byen. Mevlana Museum kaldes også den grønne Mausoleum og er en utrolig smuk mausoleum, der blev afsluttet i 1274. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge Konyan Arkæologiske Museum udstiller antikke genstande, som en romersk sarkofag, græsk keramik og romerske indskrifter.

Konya Airport er næsten 20 km uden for byen.

Dansk