Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Konya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Konya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Konya miniguide

Billeje Konya
Biludlejning Konya

Konya er beliggende i den sydvestlige del af Tyrkiet og hovedstaden i provinsen Konya.Byen ligger omkring 1000 meter over havets overflade, og det er ca 230 km til hovedstaden Ankara .Antallet af indbyggere i byen blev anslået til over en million i 2009, og tallet stiger til næsten 2 millioner, hvis man forventer de omkringliggende områder. Konya er en af de ældste byer i en kontinuerlig bebyggelse og blev grundlagt omkring 5000 f.Kr. Kr.

Konya har mange attraktioner at tilbyde, herunder Iplicki moské, som blev bygget i 1200-tallet, Ala Eddine palads fra 1220 og Alaeddin moské fra 1221 som er den ældste moské i byen. Mevlana Museum kaldes også den grønne Mausoleum og er en utrolig smuk mausoleum, der blev afsluttet i 1274. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge Konyan Arkæologiske Museum udstiller antikke genstande, som en romersk sarkofag, græsk keramik og romerske indskrifter.

Konya Airport er næsten 20 km uden for byen.