Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Damascus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Damascus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Damascus miniguide

Billeje Damascus
Biludlejning Damascus

Damaskus ligger i det sydvestlige Syrien, og landets hovedstad og største by med 1,7 millioner indbyggere (2008).Det er beliggende 80 km øst for Middelhavet, på et plateau – 680 m.

Damaskus er en af verdens ældste byer, og har en lang historie som et kulturelt og kommercielt center for Mellemøsten.
Byen har et subtropisk klima, med en årlig gennemsnitlig temperatur på 16,7 grader Celsius. Juli og august er de varmeste måneder.

Damaskus har flere turistattraktioner og seværdigheder. Den største er den gamle bydel, som er omgivet af en mur, og er noteret på UNESCO World Heritage List.Inden for murene er historiske bygninger, smalle gader og basarer og moskeer – herunderOmayyade Moske fra år 705. Dette er en af de muslimske hellige bygninger. I den gamle bydel er også de store middelalderlige fæstning Citadel af Damaskus.

I den gamle by er Bibelens “Straight Street” – hvor en række af bibelske begivenheder fandt sted. Ved enden af gaden er Ananias ‘hus – hvor apostlen Paulus fik sit syn.

En anden populær attraktion er i Damaskus National Museum, som blev indviet i 1919 – en udstilling af flere arkæologiske og historiske genstande. Besøgende kan se sådan de 4.000 år gamle skulpturer fra Maritimes, samt en kopi af Koranen fra 1200-tallet.

Damaskus International Airport ligger 22 km sydøst for centrum.