Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Damascus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Damascus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Damascus miniguide

Billeje Damascus

Biludlejning Damascus

Damaskus ligger i det sydvestlige Syrien , og landets hovedstad og største by med 1,7 millioner indbyggere (2008).Det er beliggende 80 km øst for Middelhavet, på et plateau – 680 m.

Damaskus er en af verdens ældste byer, og har en lang historie som et kulturelt og kommercielt center for Mellemøsten.
Byen har et subtropisk klima, med en årlig gennemsnitlig temperatur på 16,7 grader Celsius. Juli og august er de varmeste måneder.

Damaskus har flere turistattraktioner og seværdigheder. Den største er den gamle bydel, som er omgivet af en mur, og er noteret på UNESCO World Heritage List.Inden for murene er historiske bygninger, smalle gader og basarer og moskeer – herunderOmayyade Moske fra år 705. Dette er en af de muslimske hellige bygninger. I den gamle bydel er også de store middelalderlige fæstning Citadel af Damaskus.

I den gamle by er Bibelens “Straight Street” – hvor en række af bibelske begivenheder fandt sted. Ved enden af gaden er Ananias ‘hus – hvor apostlen Paulus fik sit syn.

En anden populær attraktion er i Damaskus National Museum, som blev indviet i 1919 – en udstilling af flere arkæologiske og historiske genstande. Besøgende kan se sådan de 4.000 år gamle skulpturer fra Maritimes, samt en kopi af Koranen fra 1200-tallet.

Damaskus International Airport ligger 22 km sydøst for centrum.

Dansk