Biludlejning Libanon

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Libanon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Libanon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Libanon miniguide

Billeje Libanon
Biludlejning Libanon

Libanon befinder sig i Mellemøsten, og har 4 millioner indbyggere (2009). Landets kystlinje i vest til Middelhavet, der grænser op Syrien i nord og øst samt til Israel og Palæstina i syd.

Landets officielle sprog er arabisk, med fransk og engelsk som et mindretal.

Landskabet i Libanon består af høje bjerge og bjergkæder, frugtbare dale og sletter. Det højeste punkt er Qornet Es-Saouda, der ligger 3090 meter over havets overflade – og danner grænsen til Syrien i nord.
Klimaet i Libanon er varieret med en middelhavsklima langs kysten, steppe klima mod Syrien og bjerg klima i bjergområder – hvor nedbør falder som sne om vinteren.

Hovedstad og største by i Libanon er Beirut , som har 1,8 millioner indbyggere.Beirut er beliggende vest for landet og er et af de vigtigste havne i Mellemøsten. Byen er også landets centrum i forhold til økonomi, kultur og handel. Beirut har mange seværdigheder, kunstgallerier og museer – samt fremragende shoppingmuligheder og varieret natteliv.
Andre større byer i landet er Tripoli, Zahle, Sidon og Tyre.

Libanon har meget at tilbyde for turister, herunder arkæologiske og historiske steder, smukke strande langs kysten, samt smukke og varierede natur.

De vigtigste lufthavn i Libanon, Beirut Rafik Hariri International Airport, der ligger 9 km syd for hovedstaden. Herfra er der direkte ruter til sådanne Frankfurt, London og Paris .

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i Libanon. Vores motor sammenligner priserne fra flere selskaber og dermed sikrer dig som kunde lave priser.

Billeje destinationer