Biludlejning Libanon

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Libanon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Libanon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Libanon miniguide

Billeje Libanon

Biludlejning Libanon

Libanon befinder sig i Mellemøsten, og har 4 millioner indbyggere (2009). Landets kystlinje i vest til Middelhavet, der grænser op Syrien i nord og øst samt til Israel og Palæstina i syd.

Landets officielle sprog er arabisk, med fransk og engelsk som et mindretal.

Landskabet i Libanon består af høje bjerge og bjergkæder, frugtbare dale og sletter. Det højeste punkt er Qornet Es-Saouda, der ligger 3090 meter over havets overflade – og danner grænsen til Syrien i nord.
Klimaet i Libanon er varieret med en middelhavsklima langs kysten, steppe klima mod Syrien og bjerg klima i bjergområder – hvor nedbør falder som sne om vinteren.

Hovedstad og største by i Libanon er Beirut , som har 1,8 millioner indbyggere.Beirut er beliggende vest for landet og er et af de vigtigste havne i Mellemøsten. Byen er også landets centrum i forhold til økonomi, kultur og handel. Beirut har mange seværdigheder, kunstgallerier og museer – samt fremragende shoppingmuligheder og varieret natteliv.
Andre større byer i landet er Tripoli, Zahle, Sidon og Tyre.

Libanon har meget at tilbyde for turister, herunder arkæologiske og historiske steder, smukke strande langs kysten, samt smukke og varierede natur.

De vigtigste lufthavn i Libanon, Beirut Rafik Hariri International Airport, der ligger 9 km syd for hovedstaden. Herfra er der direkte ruter til sådanne Frankfurt, London og Paris .

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i Libanon. Vores motor sammenligner priserne fra flere selskaber og dermed sikrer dig som kunde lave priser.

Populære destinationer

Dansk