Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frankfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankfurt miniguide

Billeje Frankfurt

Biludlejning Frankfurt

Frankfurt (Frankfurt am Main) ligger i det sydvestlige Tyskland, og er den største by i delstaten Hesse. Byens indbyggertal ligger omkring 769.000, og Frankfurt er en af Europas vigtigste finansielle og kulturelle byer. Byen er særlig kendt for sin skyline og skyskrabere. Floden Main løber gennem byen, så der er meget at se og opleve i Frankfurt. Byen har mere end 60 museer og kunstgallerier. Derudover har den en botanisk have, et operahus og flere teatre. I Frankfurt kan man ofte opleve festivaler, events og markeder. 

I den gamle bydel finder du den populære rådhusplads Römerberg – hvor rådhuset med dets karakteristiske facade ligger. Rådhuset er oprindelig fra 1405, og er et af Frankfurts vartegn. 

Lufthavn

Byens internationale lufthavn, Frankfurt Airport (FRA), ligger 12 km sydvest for byens centrum, og er en af de travleste lufthavne i Europa. I begge terminalbygninger finder du biludlejningscentre, hvor firmaer som Avis, Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Sixt, National og Advantage holder til. 

Trafik

Tyskland har en veludviklet infrastruktur og generelt meget gode veje. Det er nemt at tilpasse sig den tyske kørestil, og færdselsreglerne er stort set de samme som i Danmark. Der er på visse strækninger ingen hastighedsgrænser på Tysklands motorveje (Autobahn), men det anbefales dog ikke at køre over 130 km/t. 

På landeveje er hastighedsgrænsen 100 km/t, og i byer/bebyggede områder er grænsen 50 km/t. 

Promillegrænsen i Tyskland er 0,5. For trafikanter under 21 år er grænsen dog 0,0. 

Ingen af de tyske motorveje er betalingsveje. 

I Frankurt kan der være ret tæt trafik i myldretiden, og det kan også være vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads i centrum. Dog er der adskillige store parkeringspladser og parkeringshuse i kort afstand fra bymidten. 

Køretips

Det er perfekt at have en lejebil i Frankfurt, hvis du vil udforske området uden for byen og tage på lidt længere dagture i regionen. Der er mange gode steder at køre til – hvad enten du vil ud på landet og opleve smuk natur, opdage idylliske landsbyer eller besøge pulserende storbyer. 

Mainz er en af Tysklands ældste byer, beliggende ved Rhinen – kun 44 km sydvest for Frankfurt. Mainz har 204.000 indbyggere, og er kendt for den historiske bymidte. Her kan du besøge Mainz-katedralen, som oprindelig blev færdigbygget i det 11. århundrede. Vi anbefaler også at besøge St. Stefans kirke, hvor du kan se mosaikvinduer lavet af Marc Chagall. 

I Mainz finder du også det velkendte Gutenberg-museum, som er dedikeret til bogtrykkerkunsten. 

Med en lejebil kan du også tage på en dagtur til byen Heidelberg – 90 km syd for Frankfurt. Heidelberg er en universitetsby med omkring 143.000 indbyggere. Den ligger smukt ved floden Neckar. I nærheden af byen finder du bjerget Königsthul med en højde på 567 m over havet. Den største attraktion i byen er Heidelberg slot, hvor dele af slottet dateres tilbage til det 14. århundrede. Slottet ligger på en høj i den gamle bydel. Andre seværdigheder er triumfbuen Karlstor fra 1781 og den gamle stenbro fra 1788 – med en broport fra middelalderen. 

Heidelberg er en populær destination for turister pga. det romantiske og smukke bylandskab, og byen byder årligt 3,5 millioner besøgende velkommen.

Dansk