Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frankfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankfurt miniguide

Billeje Frankfurt

Biludlejning Frankfurt

Frankfurt er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen – og med sin 670.000 indbyggere (1,8 millioner i hovedstadsområdet), Tysklands 5 største by.Det kaldes ofte Frankfurt am Main for at undgå forveksling med den meget mindre by Frankfurt an der Oder, der ligger på den østlige grænse med Polen .Som navnet siger, kører Main gennem byen.

Store dele af Frankfurt’s centrale kvarterer blev ødelagt under 2. World War II – herunder byens historiske centrum. Så det er lidt gammel arkitektur tilbage i byen. Det ser ud til primært som en travl, moderne storby – og det er også en af EU’s mest betydningsfulde finansielle centre.

Blandt de mest berømte monumenter i byens Alte Oper, Frankfurt gamle operahus, som før 2 World War II var en af Tysklands mest prestigefyldte. Efter krigen har det været ombygget til en koncertsal – mens operaen siden 1951 har boet i en ny bygning (Neue Oper). Ellers Frankfurt næsten 20 forskellige museer – herunder en arkitektonisk museum, en film museum, flere kunstmuseer og et museum for jødisk kultur og historie.

Det skal også bemærkes, at Frankfurt er en af Tysklands mest befærdede shopping områder.

Frankfurt am Main International Airport er Tysklands største og Europas tredje største lufthavn.Det ligger 12 km syd for Frankfurt centrum.

Bestil en udlejningsbil i downtown Frankfurt eller Frankfurt lufthavn. Vi tilbyder udlejningsbiler til de fleste formål og budget uanset om det er lille økonomi biler eller større køretøjer såsom Ford stationcar eller Toyota minibus. Biludlejning i Frankfurt omfatter forsikring og ubegrænset kilometertal, når du bestiller gennem Billigerebiludlejning.dk.

Dansk