Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mainz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mainz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mainz miniguide

Billeje Mainz

Biludlejning Mainz

Mainz ligger i det sydvestlige Tyskland – hvor floderne Rhinen og Main flyder sammen – og er hovedstad og største by i delstaten Rheinland-Pfalz.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2009).

Mainz er en historisk by, og allerede i år 13 f.Kr.Kr. blev bygget en romersk fæstning bygget her.

Mainz er en universitetsby, og det er også en vigtig transport hub. Byen er også berømt for sin karneval festligheder.
Der er mange seværdigheder i Mainz – og mest opmærksomhed får nok Old Town – med en række smukke bindingsværk huse fra 1500 – 1700’s.Der er også flere smukke kirker – og smalle gyder med skæve huse og gader med hyggelige restauranter, barer og caféer.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i byen er Cathedral of St. Martin (oprindeligt fra 1000’s, men senere rekonstrueret og genopbygget flere gange), den katolske St. Stephen’s Church fra 1340 (med blyindfattede ruder fra Chagall) og Gutenberg Museum – en af de ældste trykning museer i verden.

Byen har også en romersk-germansk Museum, “Zitadelle” (en fæstning fra 1660), en Natural History Museum, en botanisk have, Kunsthalle (med udstilling af moderne kunst), og Mainz City Museum – et lokalhistorisk museum.
Mainz ligger på den tyske motorveje (Autobahn) A60, A63 og A66

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , som ligger 31 km øst for Mainz.

Dansk