Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Frankfurt Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankfurt Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankfurt Lufthavn miniguide

Billeje Frankfurt Lufthavn
Biludlejning Frankfurt Lufthavn

Frankfurt lufthavn (FRA) ligger 12 km sydvest for centrum af Frankfurt i Tyskland .Der er gode bus-og jernbaneforbindelser mellem Frankfurt og lufthavnen. Bilen virksomheder både på terminal 1 og 2, er der tale National Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollar, Trifty, Enterprise og Europcar.

Omkring 52 millioner passagerer besøgte Frankfurt Lufthavn i 2006 gør det til det største i Tyskland og den 3. største i Europa. Det er den travleste lufthavn i Europa, når det kommer til godstrafikken. Fra Frankfurt, en rejse direkte til de fleste destinationer i hele verden. Det er det vigtigste knudepunkt for Air Indien, Condor Flugdienst og Lufthansa. En ny terminal blev afsluttet i 2007.

Frankfurt Lufthavn har et omfattende udvalg af restauranter og drikkevarebutikker og alle de 130 forskellige butikker, hvor nogle af dem er placeret i et butikscenter, der åbnede i juli 2009. Blandt faciliteterne er banker, trådløst internet, business center, VIP lounge, legepladser, apoteker og sundhedspleje. Sheraton Hotel er knyttet til terminal 1, og der er en 20-århundrede hoteller i nærheden, der kører shuttle busser til.