Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frankfurt Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankfurt Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankfurt Lufthavn miniguide

Billeje Frankfurt Lufthavn

Biludlejning Frankfurt Lufthavn

Frankfurt lufthavn (FRA) ligger 12 km sydvest for centrum af Frankfurt i Tyskland .Der er gode bus-og jernbaneforbindelser mellem Frankfurt og lufthavnen. Bilen virksomheder både på terminal 1 og 2, er der tale National Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollar, Trifty, Enterprise og Europcar.

Omkring 52 millioner passagerer besøgte Frankfurt Lufthavn i 2006 gør det til det største i Tyskland og den 3. største i Europa. Det er den travleste lufthavn i Europa, når det kommer til godstrafikken. Fra Frankfurt, en rejse direkte til de fleste destinationer i hele verden. Det er det vigtigste knudepunkt for Air Indien, Condor Flugdienst og Lufthansa. En ny terminal blev afsluttet i 2007.

Frankfurt Lufthavn har et omfattende udvalg af restauranter og drikkevarebutikker og alle de 130 forskellige butikker, hvor nogle af dem er placeret i et butikscenter, der åbnede i juli 2009. Blandt faciliteterne er banker, trådløst internet, business center, VIP lounge, legepladser, apoteker og sundhedspleje. Sheraton Hotel er knyttet til terminal 1, og der er en 20-århundrede hoteller i nærheden, der kører shuttle busser til.

Dansk