Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beirut

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beirut inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beirut miniguide

Billeje Beirut

Biludlejning Beirut

Beirut er centralt beliggende på vestkysten af Libanon ligger på en halvø, der rager ud i Middelhavet.Beirut er hovedstaden i landet og har en af de bedste naturlige havne langs Middelhavets østlige kyst. Byen er også den største med en befolkning på næsten 2 millioner (2007). Første gang sted er nævnt i egyptiske kilder fra 1400-tallet f.Kr. Kr. og var en vigtig købstad i romertiden.

Beirut tilbyder alt fra historie og museer til stranden og festivaler. Nogle af de museer ligger i byen er Beirut National Museum, som er afsat til historien om Beirut og Nicolas Ibrahim Sursock Museum beskæftiger sig med libanesiske kunstnere. Det havde mange Festligheder i byen, herunder One Big søndag er en strand fest. Beirut Balloon er en luftballon, hvor du kan bestille ture for at se byen fra oven.

Beirut Rafik Hariri International Airport er opkaldt efter Beirut premierminister, som blev dræbt i 2005 og er beliggende ca. 10 km fra byens centrum.

Dansk