Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beirut

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beirut inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beirut miniguide

Billeje Beirut
Biludlejning Beirut

Beirut er centralt beliggende på vestkysten af Libanon ligger på en halvø, der rager ud i Middelhavet.Beirut er hovedstaden i landet og har en af de bedste naturlige havne langs Middelhavets østlige kyst. Byen er også den største med en befolkning på næsten 2 millioner (2007). Første gang sted er nævnt i egyptiske kilder fra 1400-tallet f.Kr. Kr. og var en vigtig købstad i romertiden.

Beirut tilbyder alt fra historie og museer til stranden og festivaler. Nogle af de museer ligger i byen er Beirut National Museum, som er afsat til historien om Beirut og Nicolas Ibrahim Sursock Museum beskæftiger sig med libanesiske kunstnere. Det havde mange Festligheder i byen, herunder One Big søndag er en strand fest. Beirut Balloon er en luftballon, hvor du kan bestille ture for at se byen fra oven.

Beirut Rafik Hariri International Airport er opkaldt efter Beirut premierminister, som blev dræbt i 2005 og er beliggende ca. 10 km fra byens centrum.