Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amman Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amman Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amman Lufthavn miniguide

Billeje Amman Lufthavn
Biludlejning Amman Lufthavn

Queen Alia International Airport (AMM) ligger 32 km syd for Amman .Lufthavnen er opkaldt efter Dronning Alia, kong Hussein’s tredje kone, der døde i en helikopterulykke i 1977. Der er en bus mellem lufthavnen og Amman hver halve time. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis og Hertz er repræsenteret.

I 2009 passagerer besøgte 4.770.000 lufthavnen, som er den største i Jordan .De vigtigste base for den kongelige jordanske Airlines, Jazeera Airways, Gulf Air og Jordan Aviation. Der er gode forbindelser fra Amman Queen Alia lufthavn, og man kan rejse direkte til destinationer i Mellemøsten, Asien, Europa og USA .

Amman Queen Alia lufthavn har en fremragende vifte af caféer, restauranter og barer. Der er tax free, og specialbutikker, der sælger souvenirs og arabisk bagværk. Andre faciliteter inkluderer medicinske tjenesteydelser, bank, trådløs internet adgang, VIP lounge, business. Hotel Golden Tulip Airport Amman ligger 2 km fra lufthavnen.