Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amman Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amman Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amman Lufthavn miniguide

Billeje Amman Lufthavn

Biludlejning Amman Lufthavn

Queen Alia International Airport (AMM) ligger 32 km syd for Amman .Lufthavnen er opkaldt efter Dronning Alia, kong Hussein’s tredje kone, der døde i en helikopterulykke i 1977. Der er en bus mellem lufthavnen og Amman hver halve time. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis og Hertz er repræsenteret.

I 2009 passagerer besøgte 4.770.000 lufthavnen, som er den største i Jordan .De vigtigste base for den kongelige jordanske Airlines, Jazeera Airways, Gulf Air og Jordan Aviation. Der er gode forbindelser fra Amman Queen Alia lufthavn, og man kan rejse direkte til destinationer i Mellemøsten, Asien, Europa og USA .

Amman Queen Alia lufthavn har en fremragende vifte af caféer, restauranter og barer. Der er tax free, og specialbutikker, der sælger souvenirs og arabisk bagværk. Andre faciliteter inkluderer medicinske tjenesteydelser, bank, trådløs internet adgang, VIP lounge, business. Hotel Golden Tulip Airport Amman ligger 2 km fra lufthavnen.

Dansk