Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amman miniguide

Billeje Amman
Biludlejning Amman

Amman er hovedstaden i Jordan, og har ca. 2.100 tusind indbyggere (2008).Byen er placeret, hvor det gamle Philadelphia var.

En række af ruiner fra byens ældste historie er bevaret – herunder en romersk amfiteater fra omkring år 170 e.Kr.Kr. På Citadel Hill (Jabal al-Qal’a) er også ruinerne af et stort tempel Hercules (fra Roman gange) og Jordan arkæologiske museum, hvor resultaterne fra en række arkæologiske udgravninger (herunder fra Jericho) er indsamlet. Ud over dette er der mange smukke, gamle bygninger og historiske steder i Amman.

Byen har også en række museer – herunder en stor folklore museum og en bilmuseum. Flere af moskéer er også populære turistmål. Den nyeste og største af disse er den imponerende King Abduallah I-moské med plads til 3.000 mennesker. Det blev bygget i 1980’erne.

Amman er også et shopping paradis. Du kan gøre gode og spændende indkøb i den gamle arabiske Bazar distrikt Souk Jara – eller du kan besøge en af de mange moderne shoppingcentre.

Der er mange andre turistattraktioner i nærheden Amman. Den nordlige ende af den salte Døde Hav, som ligger ca 40 km sydvest for byen. Mange rejser her på grund af de påståede gavnlige sundhedsmæssige virkninger, salt vand har. På dette område er der også flere steder med særlig henvisning til de bibelske fortællinger. I Jordan-floden, som løber ud i Det Døde Hav, er for eksempel Al-Maghtas – det sted, hvor Johannes Døberen for at blive døbt Jesus. Og mellem Amman og Det Døde Hav ligger Mount Nebo (817 m), hvor Moses døde efter at have kigget ind i “forjættede land”.

Nærmeste internationale lufthavn er Queen Alia lufthavn, som ligger 35 km syd for Amman.