Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amman miniguide

Billeje Amman

Biludlejning Amman

Amman er hovedstaden i Jordan , og har ca. 2.100 tusind indbyggere (2008).Byen er placeret, hvor det gamle Philadelphia var.

En række af ruiner fra byens ældste historie er bevaret – herunder en romersk amfiteater fra omkring år 170 e.Kr.Kr. På Citadel Hill (Jabal al-Qal’a) er også ruinerne af et stort tempel Hercules (fra Roman gange) og Jordan arkæologiske museum, hvor resultaterne fra en række arkæologiske udgravninger (herunder fra Jericho) er indsamlet. Ud over dette er der mange smukke, gamle bygninger og historiske steder i Amman.

Byen har også en række museer – herunder en stor folklore museum og en bilmuseum. Flere af moskéer er også populære turistmål. Den nyeste og største af disse er den imponerende King Abduallah I-moské med plads til 3.000 mennesker. Det blev bygget i 1980’erne.

Amman er også et shopping paradis. Du kan gøre gode og spændende indkøb i den gamle arabiske Bazar distrikt Souk Jara – eller du kan besøge en af de mange moderne shoppingcentre.

Der er mange andre turistattraktioner i nærheden Amman. Den nordlige ende af den salte Døde Hav, som ligger ca 40 km sydvest for byen. Mange rejser her på grund af de påståede gavnlige sundhedsmæssige virkninger, salt vand har. På dette område er der også flere steder med særlig henvisning til de bibelske fortællinger. I Jordan-floden, som løber ud i Det Døde Hav, er for eksempel Al-Maghtas – det sted, hvor Johannes Døberen for at blive døbt Jesus. Og mellem Amman og Det Døde Hav ligger Mount Nebo (817 m), hvor Moses døde efter at have kigget ind i “forjættede land”.

Nærmeste internationale lufthavn er Queen Alia lufthavn , som ligger 35 km syd for Amman.

Dansk