Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fujairah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fujairah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fujairah miniguide

Billeje Fujairah

Biludlejning Fujairah

Fujairah er en by i emiratet af samme navn og er et af syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater ..Fujairah er den eneste Emirater står Omargulfen i stedet for den Persiske Golf. Det er denne del af De Forenede Arabiske Emirater, der deler landet Omar, der ligger øst, i to. Antallet af indbyggere i byen blev i 2007 anslået til ca. 50 000, mens antallet i emirat var omkring 130 000.

Fujairah tilbyder både gamle og nye. For dem interesseret i historie, kan man se de gamle bygninger som Bithna Fort, som blev bygget i 1735. Fujairah Fort blev bygget i 1670 og betragtes som den ældste fort i De Forenede Arabiske Emirater. Slottet Al Hayle er en berømt attraktion, og blev bygget omkring 1750. Ellers Fujairah tilbyder flere museer, monumenter, shopping områder og udstillinger.

Fujairah internationale lufthavn er beliggende 10 km uden for centrum. I 2007 registrerede det over 37 000 passagerer.

Dansk