Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fujairah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fujairah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fujairah miniguide

Billeje Fujairah
Biludlejning Fujairah

Fujairah er en by i emiratet af samme navn og er et af syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater ..Fujairah er den eneste Emirater står Omargulfen i stedet for den Persiske Golf. Det er denne del af De Forenede Arabiske Emirater, der deler landet Omar, der ligger øst, i to. Antallet af indbyggere i byen blev i 2007 anslået til ca. 50 000, mens antallet i emirat var omkring 130 000.

Fujairah tilbyder både gamle og nye. For dem interesseret i historie, kan man se de gamle bygninger som Bithna Fort, som blev bygget i 1735. Fujairah Fort blev bygget i 1670 og betragtes som den ældste fort i De Forenede Arabiske Emirater. Slottet Al Hayle er en berømt attraktion, og blev bygget omkring 1750. Ellers Fujairah tilbyder flere museer, monumenter, shopping områder og udstillinger.

Fujairah internationale lufthavn er beliggende 10 km uden for centrum. I 2007 registrerede det over 37 000 passagerer.