Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dubai Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubai Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubai Lufthavn miniguide

Billeje Dubai Lufthavn
Biludlejning Dubai Lufthavn

Dubai International Airport (DBX) ligger 4 km sydøst for Dubai og er den største lufthavn i De Forenede Arabiske Emirater ..Både metro og bus er gode transport for at komme mellem lufthavnen og Dubai. Alle 16 forskellige selskaber, som tilbyder biludlejning, herunder Hertz, Europcar og Sixt.

Lufthavnen er en af de største i verden, både hvad angår fragt og passagerer, i 2009 var 40.900 tusind passagerer besøg i lufthavnen. Den har tre terminaler, og det tager omkring 10 minutter at rejse mellem terminaler. Lufthavnen er et knudepunkt for rejser i Mellemøsten, de tre travleste destinationer (2009) er Bahrain, Teheran-Imam Khomeini, og Kuwait. Det er et samlingspunkt for flere flyselskaber, herunder Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet-og Østeuropa SkyJets.

Dubai Lufthavn har et eksklusivt og moderne design, og er et paradis for shopping. Der 5,4000 kvm toldfrie kompleks har vundet 70 internationale priser, da det åbnede i 1983 som en af Mellemøsten første i taxfree. Der er også 25 forskellige restauranter – fra simple caféer til eksklusive restauranter. Lufthavnen har blandt andet erhvervs-og konferencecenter og et helsecenter med swimmingpool, massage og fitness. Dubai International Hotel ligger nær lufthavnen.