Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dubai Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubai Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubai Lufthavn miniguide

Billeje Dubai Lufthavn

Biludlejning Dubai Lufthavn

Dubai International Airport (DBX) ligger 4 km sydøst for Dubai og er den største lufthavn i De Forenede Arabiske Emirater ..Både metro og bus er gode transport for at komme mellem lufthavnen og Dubai. Alle 16 forskellige selskaber, som tilbyder biludlejning, herunder Hertz, Europcar og Sixt.

Lufthavnen er en af de største i verden, både hvad angår fragt og passagerer, i 2009 var 40.900 tusind passagerer besøg i lufthavnen. Den har tre terminaler, og det tager omkring 10 minutter at rejse mellem terminaler. Lufthavnen er et knudepunkt for rejser i Mellemøsten, de tre travleste destinationer (2009) er Bahrain, Teheran-Imam Khomeini, og Kuwait. Det er et samlingspunkt for flere flyselskaber, herunder Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet-og Østeuropa SkyJets.

Dubai Lufthavn har et eksklusivt og moderne design, og er et paradis for shopping. Der 5,4000 kvm toldfrie kompleks har vundet 70 internationale priser, da det åbnede i 1983 som en af Mellemøsten første i taxfree. Der er også 25 forskellige restauranter – fra simple caféer til eksklusive restauranter. Lufthavnen har blandt andet erhvervs-og konferencecenter og et helsecenter med swimmingpool, massage og fitness. Dubai International Hotel ligger nær lufthavnen.

Dansk