Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sharjah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharjah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharjah miniguide

Sharjah

Biludlejning Sharjah

Sharjah er en by og hovedstad i emiratet af samme navn i De Forenede Arabiske Emirater .Dette er den tredje største by og er også betragtes som Forenede Arabiske Emirater kulturelle centrum. Byen ligger lige nord for Dubai på den arabiske halvø, med udsigt over Den Persiske Golf. Sharjah er vokset sammen med Dubai og drive sit pendler forstad. Befolkningen i byen omkring 600.000 (2008).

I Sharjah, kan du nyde både strand og storby liv. I den smukke, hvide strand er mulighed for at slappe af eller udøve aktiviteter såsom snorkling og dykning. For at få et godt overblik over byen er det tilrådeligt at tage en tur i den store pariserhjul, Eye of the Emirates. De virker glade for at se den arabiske verden berømte markeder kaldes Souq. Den største i Sharjah kaldet Blue Souq og sælge alt fra smykker til tæpper.

For at rejse til Sharjah, kan man tage fly til Sharjah International Airport ligger 10 km uden for byen.

Dansk