Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sharjah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharjah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharjah miniguide

Sharjah
Biludlejning Sharjah

Sharjah er en by og hovedstad i emiratet af samme navn i De Forenede Arabiske Emirater .Dette er den tredje største by og er også betragtes som Forenede Arabiske Emirater kulturelle centrum. Byen ligger lige nord for Dubai på den arabiske halvø, med udsigt over Den Persiske Golf. Sharjah er vokset sammen med Dubai og drive sit pendler forstad. Befolkningen i byen omkring 600.000 (2008).

I Sharjah, kan du nyde både strand og storby liv. I den smukke, hvide strand er mulighed for at slappe af eller udøve aktiviteter såsom snorkling og dykning. For at få et godt overblik over byen er det tilrådeligt at tage en tur i den store pariserhjul, Eye of the Emirates. De virker glade for at se den arabiske verden berømte markeder kaldes Souq. Den største i Sharjah kaldet Blue Souq og sælge alt fra smykker til tæpper.

For at rejse til Sharjah, kan man tage fly til Sharjah International Airport ligger 10 km uden for byen.