Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Altenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Altenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Altenburg miniguide

Billeje Altenburg

Biludlejning Altenburg

Altenburg er beliggende i det centrale Tyskland – i den østlige del af den tyske delstat Thüringen – floden Pleiße, og har ca 37.200 indbyggere (2007).Det ligger 39 km syd for Leipzig, og er hovedbyen i distriktet Altenburger Land.
Byen er kendt for sin produktion af spillekort og spillekort har deres eget museum.

Altenburg blev først nævnt i 900’s, og har mange historiske seværdigheder.

City Hall fra 1560’s er et af de vigtigste rennessansebygningene i Tyskland , og en af byens arkitektoniske seværdigheder.Nikolai Kirke fra 1200-tallet, mange besøgende – med sine 45 meter høje tårn. Tårnet er åbent for offentligheden, og fra toppen har en fantastisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte Altenburg Castle – hvor hovedbygningen er fra rennessansen huse Spillekort Museum, St. Bartholomäikirche – kirken med rødder fra de 1100’s med tårnet fra 1659, Mauritianum – byens Natural History Museum og Lindenau Museum – en udstilling af italienske malerier fra rennessansen.Museet har den største samling i Europa uden for Italien, hvor man kan se skulpturer, relieffer og antikke genstande stammer fra 700’s f.Kr.

Byens Bryggeri Museum er også en populær attraktion, hvor besøgende kan lære mere om øl og bryggeri historie. De regionale lufthavn Leipzig – Altenburg Lufthavn ligger 5 km sydøst for centrum.

Dansk