Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Altenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Altenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Altenburg miniguide

Billeje Altenburg
Biludlejning Altenburg

Altenburg er beliggende i det centrale Tyskland – i den østlige del af den tyske delstat Thüringen – floden Pleiße, og har ca 37.200 indbyggere (2007).Det ligger 39 km syd for Leipzig, og er hovedbyen i distriktet Altenburger Land.
Byen er kendt for sin produktion af spillekort og spillekort har deres eget museum.

Altenburg blev først nævnt i 900’s, og har mange historiske seværdigheder.

City Hall fra 1560’s er et af de vigtigste rennessansebygningene i Tyskland, og en af byens arkitektoniske seværdigheder.Nikolai Kirke fra 1200-tallet, mange besøgende – med sine 45 meter høje tårn. Tårnet er åbent for offentligheden, og fra toppen har en fantastisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte Altenburg Castle – hvor hovedbygningen er fra rennessansen huse Spillekort Museum, St. Bartholomäikirche – kirken med rødder fra de 1100’s med tårnet fra 1659, Mauritianum – byens Natural History Museum og Lindenau Museum – en udstilling af italienske malerier fra rennessansen.Museet har den største samling i Europa uden for Italien, hvor man kan se skulpturer, relieffer og antikke genstande stammer fra 700’s f.Kr.

Byens Bryggeri Museum er også en populær attraktion, hvor besøgende kan lære mere om øl og bryggeri historie. De regionale lufthavn Leipzig – Altenburg Lufthavn ligger 5 km sydøst for centrum.