Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Darmstadt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Darmstadt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Darmstadt miniguide

Billeje Darmstadt
Biludlejning Darmstadt

Darmstadt er beliggende i det sydvestlige Tyskland, og tilhører staten Hessen.Byen har ca 142.800 indbyggere (2009), og er kendt for sin forskelligartede kultur, dens alsidig industri og dens mange Art Nouveau bygninger. Darmstadt er også hjemsted for Det Europæiske rumforskning.

Louise pladsen er byens centrale torv – hvor de 33 meter høje statue Langer Ludwig stande.Statuen er byens mest berømte vartegn og en stor turistattraktion.

Også en kunstnerkoloni i Mathildenhöhe er en af Darmstadt største attraktioner. Mathildenhöhe placeret på en bakke, og her er der 48 meter høje tårn “Hochzeitsturm” – “Wedding Tower”, den russiske kirke fra 1897 med de gyldne kupler, park og Museum of Art.

Andre attraktioner i Darmstadt er Residenzschloss (slot) fra 1500’s med Castle Museum, Vandtårnet “Wasserturm” med en restaurant og kunstgalleri, botaniske haver og zoologisk have Vivarium.

Darmstadt har også gode shopping og et pulserende natteliv.

Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn, der ligger 25 km nord for Darmstadt.