Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Darmstadt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Darmstadt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Darmstadt miniguide

Billeje Darmstadt

Biludlejning Darmstadt

Darmstadt er beliggende i det sydvestlige Tyskland , og tilhører staten Hessen.Byen har ca 142.800 indbyggere (2009), og er kendt for sin forskelligartede kultur, dens alsidig industri og dens mange Art Nouveau bygninger. Darmstadt er også hjemsted for Det Europæiske rumforskning.

Louise pladsen er byens centrale torv – hvor de 33 meter høje statue Langer Ludwig stande.Statuen er byens mest berømte vartegn og en stor turistattraktion.

Også en kunstnerkoloni i Mathildenhöhe er en af Darmstadt største attraktioner. Mathildenhöhe placeret på en bakke, og her er der 48 meter høje tårn “Hochzeitsturm” – “Wedding Tower”, den russiske kirke fra 1897 med de gyldne kupler, park og Museum of Art.

Andre attraktioner i Darmstadt er Residenzschloss (slot) fra 1500’s med Castle Museum, Vandtårnet “Wasserturm” med en restaurant og kunstgalleri, botaniske haver og zoologisk have Vivarium.

Darmstadt har også gode shopping og et pulserende natteliv.

Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn , der ligger 25 km nord for Darmstadt.

Dansk