Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bielefeld

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bielefeld inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bielefeld miniguide

Billeje Bielefeld

Biludlejning Bielefeld

Bielefeld, der har omkring 325.000 indbyggere, ligger i den nordvestlige del af Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Grundlagt i begyndelsen af 1200-tallet i det store skovområde kaldet Teutoburgerskoven.

Da en stor del af det centrale downtown blev ødelagt under 2. World War II er der kun få overlevende historiske bygninger i Bielefeld. Nogle store middelalderlige kirker er faktisk intakt – herunder Nicolaikirche og Mariakirche, begge fra 1200-tallet.
Ellers byborgen Sparrenburg, som ligger lige uden for centrum, Bielefeld mest berømte attraktion. Det blev bygget ca. 1240, og den smukke park omkring slottet er også et populært turist attraktioner.

Bielefeld er kendt for en række særlige og godt besøgt festivaler og markeder. Det vigtigste er, at Sparrenburgfest med dens middelalderlige marked er afholdt i juli – og i september er der et særskilt marked for vin i byen. Desuden særpræg linvevermarkedet nævnt. Det afholdes hvert år i maj.

Nærmeste internationale flypøass er Paderborn / Lippstadt Airport, der ligger ca 45 km sydvest for Bielefeld.

Dansk