Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bielefeld

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bielefeld inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bielefeld miniguide

Billeje Bielefeld
Biludlejning Bielefeld

Bielefeld, der har omkring 325.000 indbyggere, ligger i den nordvestlige del af Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Grundlagt i begyndelsen af 1200-tallet i det store skovområde kaldet Teutoburgerskoven.

Da en stor del af det centrale downtown blev ødelagt under 2. World War II er der kun få overlevende historiske bygninger i Bielefeld. Nogle store middelalderlige kirker er faktisk intakt – herunder Nicolaikirche og Mariakirche, begge fra 1200-tallet.
Ellers byborgen Sparrenburg, som ligger lige uden for centrum, Bielefeld mest berømte attraktion. Det blev bygget ca. 1240, og den smukke park omkring slottet er også et populært turist attraktioner.

Bielefeld er kendt for en række særlige og godt besøgt festivaler og markeder. Det vigtigste er, at Sparrenburgfest med dens middelalderlige marked er afholdt i juli – og i september er der et særskilt marked for vin i byen. Desuden særpræg linvevermarkedet nævnt. Det afholdes hvert år i maj.

Nærmeste internationale flypøass er Paderborn / Lippstadt Airport, der ligger ca 45 km sydvest for Bielefeld.