Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jena miniguide

Billeje Jena
Biludlejning Jena – Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena ligger i den centrale del af Tyskland, ved floden Saale, og har ca 102.700 indbyggere (2008).Byen hører til delstaten Thüringen, og er kendt for sit universitet, grundlagt i 1558.

Jena blev chartret i 1322, og sden midten af 1800-tallet har byen været kendt verden over for sine optiske industri (Carl Zeiss). Det er også en vigtig jernbaneknudepunkt.

Jena har flere historiske steder, bl. a. City Hall fra 1377 i gotisk stil, “Stadtkirche” (den ene er en kirke bygget i perioden 1438 til 1525) – samt St. Michael’s Church fra 1200-tallet.

Andre turistattraktioner omfatter de 128 meter høje JenTower med Scala’s restaurant og observation dæk – hvor de besøgende får storslået panorama udsigt over byen og de omkringliggende områder, Planetarium, det astronomiske observatorium, botanisk have, by museum Göhren (en lokal historie museum, der også har et kunstgalleri), glas museum, gptisk museum – og en Litteratur Museum, som ligger i det tidligere hjemsted for filosoffen John Gottlieb Fichte.

Den nærmeste lufthavn er Erfurt Airport, der ligger 71 km vest for Jena.