Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jena miniguide

Billeje Jena

Biludlejning Jena – Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena ligger i den centrale del af Tyskland , ved floden Saale, og har ca 102.700 indbyggere (2008).Byen hører til delstaten Thüringen, og er kendt for sit universitet, grundlagt i 1558.

Jena blev chartret i 1322, og sden midten af 1800-tallet har byen været kendt verden over for sine optiske industri (Carl Zeiss). Det er også en vigtig jernbaneknudepunkt.

Jena har flere historiske steder, bl. a. City Hall fra 1377 i gotisk stil, “Stadtkirche” (den ene er en kirke bygget i perioden 1438 til 1525) – samt St. Michael’s Church fra 1200-tallet.

Andre turistattraktioner omfatter de 128 meter høje JenTower med Scala’s restaurant og observation dæk – hvor de besøgende får storslået panorama udsigt over byen og de omkringliggende områder, Planetarium, det astronomiske observatorium, botanisk have, by museum Göhren (en lokal historie museum, der også har et kunstgalleri), glas museum, gptisk museum – og en Litteratur Museum, som ligger i det tidligere hjemsted for filosoffen John Gottlieb Fichte.

Den nærmeste lufthavn er Erfurt Airport , der ligger 71 km vest for Jena.

Dansk