Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Erfurt Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Erfurt Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Erfurt Lufthavn miniguide

Billeje Erfurt Lufthavn

Biludlejning Erfurt Lufthavn – Biilde av Christoph Hoffmann

Erfurt Airport (EFF) er placeret 6 km vest for Erfurt .Der er både tog og sporvogne mellem lufthavnen og Erfurt. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Avis, Hertz og Sixt.

Omkring 270 000 passagerer besøgte Erfurt Airport i 2009, hvilket betyder, at antallet af besøgende går ned.Fra Erfurt der er ruteflyvninger til mindre end 30 europæiske destinationer, og lige så mange charterfly.

Erfurt Airport har en restaurant og en butik. Andre faciliteter inkluderer en besøgscenter og en tagterrasse. Airport Hotel Erfurt ligger på lufthavnen, konferencecenter.

Dansk