Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Erfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Erfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Erfurt miniguide

Billeje Erfurt

Biludlejning Erfurt

Erfurt, som har ca. 200.000 indbyggere, er hovedstaden i det centrale tyske delstat Thüringen. Den ligger ved floden Gera og nævnes første gang i historiske optegnelser i 742.

Erfurt var blandt de tyske bye ne, der har oplevet omfattende skader i løbet af de 2 World War II.Derfor er byens middelalderlige centrum stadig intakt – og så også byens mest besøgte turistattraktion. Blandt de mange interessante historiske bygninger findes her er de to monumentale katedraler Erfurt Dom og St. Severikirche – placeret side om side.
En anden vigtig seværdighed er Krämerbrücke – en overdækket bro over floden Gera, bygget i 1325 Ellers den gamle Augustine nævnt (hvor Martin Luther studerede et par år omkring 1505), samt Europas ældste bevarede jødiske synagoge (bygget ca. 1100).

Erfurt er også en vigtig museumsby. Blandt de mange interessante attraktioner her er Stadt Museum Erfurt (dokumenterer byens omfattende historie), Anger Museum (med middelalderlig kunst fra Thüringen) og Haus zum Roten Ochsen, som huser Kunsthalle Erfurt (med skiftende udstillinger af moderne kunst).

Erfurt Lufthavn er ca. 6 km vest for Erfurt centrum.

Dansk