Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Erfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Erfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Erfurt miniguide

Billeje Erfurt
Biludlejning Erfurt

Erfurt, som har ca. 200.000 indbyggere, er hovedstaden i det centrale tyske delstat Thüringen. Den ligger ved floden Gera og nævnes første gang i historiske optegnelser i 742.

Erfurt var blandt de tyske bye ne, der har oplevet omfattende skader i løbet af de 2 World War II.Derfor er byens middelalderlige centrum stadig intakt – og så også byens mest besøgte turistattraktion. Blandt de mange interessante historiske bygninger findes her er de to monumentale katedraler Erfurt Dom og St. Severikirche – placeret side om side.
En anden vigtig seværdighed er Krämerbrücke – en overdækket bro over floden Gera, bygget i 1325 Ellers den gamle Augustine nævnt (hvor Martin Luther studerede et par år omkring 1505), samt Europas ældste bevarede jødiske synagoge (bygget ca. 1100).

Erfurt er også en vigtig museumsby. Blandt de mange interessante attraktioner her er Stadt Museum Erfurt (dokumenterer byens omfattende historie), Anger Museum (med middelalderlig kunst fra Thüringen) og Haus zum Roten Ochsen, som huser Kunsthalle Erfurt (med skiftende udstillinger af moderne kunst).

Erfurt Lufthavn er ca. 6 km vest for Erfurt centrum.