Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oberhausen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oberhausen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oberhausen miniguide

Billeje Oberhausen
Biludlejning Oberhausen

Oberhausen, der har omkring 220.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Emscher helt i det vestlige Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Det blev officielt i 1862, og har en central beliggenhed i Tysklands største industrielle område – Ruhrgebiet.

Oberhausen omfatte kendt for sine mange museer – især inden for industrielle kultur. Den mest berømte er Gasometer Oberhausen – en teknisk og astronomiske museum ligger i en tidligere gas tank.

Byen har fået sit navn fra Schloss Oberhausen, som var opført i begyndelsen af 1800-tallet på ruinerne af et tidligere middelalderslot. Slottet har siden 1947 opbygge et spændende kunstgalleri, der i stigende grad er blevet forlænget. I 1998 blev genåbnet, efter at det fik en spektakulær udvidelse af glas – og det er nu kendt som Ludwig Galerie
Ellers vil mange forbinde Oberhausen i Tyskland største stormagasin – Centro – der åbnede i 1996 i en tidligere stålværk. Shop hele området er 70.000 m2.

Der er to internationale lufthavne i Oberhausen område: Düsseldorf Lufthavn (22 km syd for byen) og Köln / Bonn lufthavn (46 km længere mod syd).