Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oberhausen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oberhausen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oberhausen miniguide

Billeje Oberhausen

Biludlejning Oberhausen

Oberhausen, der har omkring 220.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Emscher helt i det vestlige Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Det blev officielt i 1862, og har en central beliggenhed i Tysklands største industrielle område – Ruhrgebiet.

Oberhausen omfatte kendt for sine mange museer – især inden for industrielle kultur. Den mest berømte er Gasometer Oberhausen – en teknisk og astronomiske museum ligger i en tidligere gas tank.

Byen har fået sit navn fra Schloss Oberhausen, som var opført i begyndelsen af 1800-tallet på ruinerne af et tidligere middelalderslot. Slottet har siden 1947 opbygge et spændende kunstgalleri, der i stigende grad er blevet forlænget. I 1998 blev genåbnet, efter at det fik en spektakulær udvidelse af glas – og det er nu kendt som Ludwig Galerie
Ellers vil mange forbinde Oberhausen i Tyskland største stormagasin – Centro – der åbnede i 1996 i en tidligere stålværk. Shop hele området er 70.000 m2.

Der er to internationale lufthavne i Oberhausen område: Düsseldorf Lufthavn (22 km syd for byen) og Köln / Bonn lufthavn (46 km længere mod syd).

Dansk