Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Köln Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Köln Lufthavn miniguide

Billeje Köln Lufthavn
Biludlejning Köln Lufthavn

Köln Bonn Airport ligger 15 km sydøst for Köln og 16 km nordøst for Bonn .Både tog og busser er gode biler til at få mellem lufthavnen og byerne. Den biludlejningsfirmaer Alamo, Avis, Budget, Europcar, er Hertz og Sixt beliggende i Terminal 1 i ankomst området D.

10.470 tusind passagerer besøgte lufthavnen i 2006. Det er det vigtigste knudepunkt for Germanwings og TUIfly. På grund af oprettelsen af mange lavprisselskaber øget antallet af passagerer med 40 procent fra 2002 til 2003. Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til omkring 32 forskellige destinationer i Europa, Afrika og Mellemøsten samt charterfly. Lufthavnen har to terminaler, som er en shuttle bus mellem.

Udvælgelsen af butikker, restauranter, caféer og barer er gode til Köln Bonn Airport. Andre faciliteter inkluderer ATM, frisør, posthus, rejsebureau, apotek, førstehjælp og konferencecenter. Det er et hotel i lufthavnen, er det Holiday Inn Köln-Bonn Lufthavn.