Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Köln Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Köln Lufthavn miniguide

Billeje Köln Lufthavn

Biludlejning Köln Lufthavn

Köln Bonn Airport ligger 15 km sydøst for Köln og 16 km nordøst for Bonn .Både tog og busser er gode biler til at få mellem lufthavnen og byerne. Den biludlejningsfirmaer Alamo, Avis, Budget, Europcar, er Hertz og Sixt beliggende i Terminal 1 i ankomst området D.

10.470 tusind passagerer besøgte lufthavnen i 2006. Det er det vigtigste knudepunkt for Germanwings og TUIfly. På grund af oprettelsen af mange lavprisselskaber øget antallet af passagerer med 40 procent fra 2002 til 2003. Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til omkring 32 forskellige destinationer i Europa, Afrika og Mellemøsten samt charterfly. Lufthavnen har to terminaler, som er en shuttle bus mellem.

Udvælgelsen af butikker, restauranter, caféer og barer er gode til Köln Bonn Airport. Andre faciliteter inkluderer ATM, frisør, posthus, rejsebureau, apotek, førstehjælp og konferencecenter. Det er et hotel i lufthavnen, er det Holiday Inn Köln-Bonn Lufthavn.

Dansk