Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bonn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bonn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bonn miniguide

Billeje Bonn

Biludlejning Bonn

Bonn ligger i den vestlige del af Tyskland – ca. 24 km syd for Köln , og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 315.000 indbyggere (2007), og er beliggende ved floden Rhinen.

Bonn er sæde for flere ministerier og FN-agenturer, og har også sit eget universitet – som blev grundlagt i 1777.Byen er også et vigtigt handelsmæssigt og kulturelt centrum for regionen.

Komponisten Ludwig van Beethoven (1770-1827) blev født i Bonn, og en stor turistattraktion i byen er hans hjemby Bonn Gasse 18-26, der nu er et museum.

Andre attraktioner i byen omfatte Kunst og Udstillingsbygning med fine kunstudstillinger, torvet i centrum af City Hall fra 1700-tallet, Concert Hall Beethoven Halle, fæstning Godesburg, Doppelkirche – kirke bygget i 1151 og egyptiske Museum og slottet Poppelsdorf.

Bonn har også flere teatre, en smuk botanisk have, gode shopping muligheder med både små butikker og shoppingcentre og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Køln-Bonn lufthavnen , der ligger 20 km nord for Bonn.

Dansk