Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bonn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bonn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bonn miniguide

Billeje Bonn
Biludlejning Bonn

Bonn ligger i den vestlige del af Tyskland – ca. 24 km syd for Köln, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 315.000 indbyggere (2007), og er beliggende ved floden Rhinen.

Bonn er sæde for flere ministerier og FN-agenturer, og har også sit eget universitet – som blev grundlagt i 1777.Byen er også et vigtigt handelsmæssigt og kulturelt centrum for regionen.

Komponisten Ludwig van Beethoven (1770-1827) blev født i Bonn, og en stor turistattraktion i byen er hans hjemby Bonn Gasse 18-26, der nu er et museum.

Andre attraktioner i byen omfatte Kunst og Udstillingsbygning med fine kunstudstillinger, torvet i centrum af City Hall fra 1700-tallet, Concert Hall Beethoven Halle, fæstning Godesburg, Doppelkirche – kirke bygget i 1151 og egyptiske Museum og slottet Poppelsdorf.

Bonn har også flere teatre, en smuk botanisk have, gode shopping muligheder med både små butikker og shoppingcentre og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Køln-Bonn lufthavnen, der ligger 20 km nord for Bonn.