Biludlejning Köln

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Köln

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Köln miniguide

Billeje Köln

Biludlejning Köln

Köln ligger i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen og er den største by i Nordrhein-Westfalen.Byen har omkring 1 million indbyggere (2008) – og det skønnes forstaden stigende befolkning til 1,8 millioner.

Köln har en af Tysklands største flodhavne, og det er også den økonomiske, kulturelle og historiske centrum i Rhinlandet.
En af de mest besøgte turistattraktioner i byen – Köln Domkirke – som blev påbegyndt i 1248 og blev afsluttet i 1880. Domkirken i Köln er den største gotiske kirke i Nordeuropa, og er 157 meter høj. Bygningen er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Köln har 30 museer, herunder Den romerske-germansk Museum med sine arkæologiske arv, som viser byens rolle som en vigtig købstad i det romerske imperium.

Andre berømte museer og turistattraktioner i Köln er de 148 meter høje skyskraber “KölnTurm”, Gross St. Martin’s Church fra 1200’s, City Hall fra 1569 i renæssancestil, Museum Ludwig (kunstmuseum med udstilling af moderne kunst og pop art), den Historiske Museum, Fotomuseum, City Museum – og Wallraf-Richartz Museum, et museum med udstillinger af malerier, skulpturer og grafik fra middelalderen til i dag.

Byens internationale lufthavn – Köln / Bonn lufthavn – ligger 16 km sydøst for centrum.