Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Köln

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Köln miniguide

Billeje Köln
Biludlejning Köln

Köln ligger i den vestlige del af Tyskland, ved floden Rhinen og er den største by i Nordrhein-Westfalen.Byen har omkring 1 million indbyggere (2008) – og det skønnes forstaden stigende befolkning til 1,8 millioner.

Köln har en af Tysklands største flodhavne, og det er også den økonomiske, kulturelle og historiske centrum i Rhinlandet.
En af de mest besøgte turistattraktioner i byen – Köln Domkirke – som blev påbegyndt i 1248 og blev afsluttet i 1880. Domkirken i Köln er den største gotiske kirke i Nordeuropa, og er 157 meter høj. Bygningen er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Köln har 30 museer, herunder Den romerske-germansk Museum med sine arkæologiske arv, som viser byens rolle som en vigtig købstad i det romerske imperium.

Andre berømte museer og turistattraktioner i Köln er de 148 meter høje skyskraber “KölnTurm”, Gross St. Martin’s Church fra 1200’s, City Hall fra 1569 i renæssancestil, Museum Ludwig (kunstmuseum med udstilling af moderne kunst og pop art), den Historiske Museum, Fotomuseum, City Museum – og Wallraf-Richartz Museum, et museum med udstillinger af malerier, skulpturer og grafik fra middelalderen til i dag.

Byens internationale lufthavn – Köln / Bonn lufthavn – ligger 16 km sydøst for centrum.