Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Düsseldorf Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Düsseldorf Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Düsseldorf Lufthavn miniguide

Billeje Düsseldorf Lufthavn

Biludlejning Düsseldorf Lufthavn – Foto: © Alexander Nieswandt

Düsseldorf Airport (DUS) er placeret 8 km nord for Düsseldorf i Tyskland .Omkring 350 forskellige tog standser hver dag på togstationen i Düsseldorf Lufthavn. Det er også muligt at nå med bus. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen er National Alamo, Hertx, Sixt, Avis og Europcar.

Med 17.800.000 passagerer i 2009, er det 3 største lufthavn i Tyskland efter antallet af passagerer. Fra Düsseldorf kan rejse direkte til omkring 180 forskellige destinationer. Lufthavnen er et knudepunkt for Lufthansa og Air Berlin.

Der er masser af restauranter, caféer og barer at vælge imellem i Düsseldorf lufthavn, og der er også mange butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, førstehjælp, babyrom, tandlæge, apotek, bøn, bank og et stort konferencecenter med 24 veludstyrede konferencelokaler. Sheraton Düsseldorf Airport Hotel ligger på lufthavnen

Dansk