Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Düsseldorf

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Düsseldorf inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Düsseldorf miniguide

Billeje Düsseldorf
Biludlejning Düsseldorf

Düsseldorf er beliggende i det nordvestlige Tyskland, i nærheden af floden Rhinen, og er statens hovedstad Nordhrein-Westfalen.Byen har næsten 600.000 indbyggere, og er også geografisk forbundet med den store industrielle Ruhr-området.

Udover at byen er en vigtig business center i denne del af Tyskland er Düsseldorf, også kendt som en vigtig kunstby – og der er en række interessante gallerier og kunstmuseer.Kunstakademiet i Düsseldorf blev grundlagt i 1762 og havde sin storhedstid i 1830 – og 1840-årene som et arnested for den “Düsseldorfer School” i det europæiske maleri.

Blandt de store attraktioner andre steder, finder vi rokoko palads Benrath (bygget mellem 1755 og 1770), der ligger lige uden for centrum. Nævnes skal også den historiske distrikt Kaiserswerth, der er beliggende i det nordlige centrale område – på bredden af Rhinen – og som sådan omfatter ruinerne af den tysk-romerske kejser Friederich Barbarossa middelalderlige fort (1100-tallet) og en række af gamle barokke bygninger.

Den gamle centrale bydel, Altstadt er også et populært turist attraktioner. Næste for at præsentere nogle interessante, gamle arkitektur (herunder kirker), denne del af Düsseldorf tilbyder også en livlig natteliv. Altstadt kaldes ofte “den længste bardisk” på grund af de mere end 300 bar og øl lounge tæt sammen her. Shopping muligheder er gode, især i den berømte shoppinggade Königsallee (ofte forkortet til Kö).

Den store lufthavn, Düsseldorf International Airport , som er en af Tysklands mest travle lufthavn, der ligger 9 miles nord for centrum.