Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Düsseldorf

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Düsseldorf inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Düsseldorf miniguide

Billeje Düsseldorf

Biludlejning Düsseldorf

Düsseldorf er beliggende i det nordvestlige Tyskland , i nærheden af floden Rhinen, og er statens hovedstad Nordhrein-Westfalen.Byen har næsten 600.000 indbyggere, og er også geografisk forbundet med den store industrielle Ruhr-området.

Udover at byen er en vigtig business center i denne del af Tyskland er Düsseldorf, også kendt som en vigtig kunstby – og der er en række interessante gallerier og kunstmuseer.Kunstakademiet i Düsseldorf blev grundlagt i 1762 og havde sin storhedstid i 1830 – og 1840-årene som et arnested for den “Düsseldorfer School” i det europæiske maleri.

Blandt de store attraktioner andre steder, finder vi rokoko palads Benrath (bygget mellem 1755 og 1770), der ligger lige uden for centrum. Nævnes skal også den historiske distrikt Kaiserswerth, der er beliggende i det nordlige centrale område – på bredden af Rhinen – og som sådan omfatter ruinerne af den tysk-romerske kejser Friederich Barbarossa middelalderlige fort (1100-tallet) og en række af gamle barokke bygninger.

Den gamle centrale bydel, Altstadt er også et populært turist attraktioner. Næste for at præsentere nogle interessante, gamle arkitektur (herunder kirker), denne del af Düsseldorf tilbyder også en livlig natteliv. Altstadt kaldes ofte “den længste bardisk” på grund af de mere end 300 bar og øl lounge tæt sammen her. Shopping muligheder er gode, især i den berømte shoppinggade Königsallee (ofte forkortet til Kö).

Den store lufthavn, Düsseldorf International Airport , som er en af Tysklands mest travle lufthavn, der ligger 9 miles nord for centrum.

Dansk