Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dortmund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dortmund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dortmund Lufthavn miniguide

Billeje Dortmund Lufthavn

Biludlejning Dortmund Lufthavn – Foto: © Alexander Nieswandt

Dortmund Airport (DTM) er placeret 10 km øst for Dortmund .Det kører både busser og flyvninger mellem Dortmund og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Hertz, Avis, Europcar og Sixt.

2.300 tusind passagerer besøgte Dortmund Lufthavn i 2008. Fra Dortmund kan rejse til 21 forskellige europæiske lande. 12 luftfartsselskaber, som beflyver lufthavnen, er det primært lavprisselskaber såsom Wizzair, Air Berlin og Ryanair.

Dortmund Lufthavn har et fint udvalg af restauranter og drikke forretninger og et lille udvalg af butikker, herunder skat. Lufthavnen har også en ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk