Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dortmund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dortmund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dortmund Lufthavn miniguide

Billeje Dortmund Lufthavn
Biludlejning Dortmund Lufthavn – Foto: © Alexander Nieswandt

Dortmund Airport (DTM) er placeret 10 km øst for Dortmund .Det kører både busser og flyvninger mellem Dortmund og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Hertz, Avis, Europcar og Sixt.

2.300 tusind passagerer besøgte Dortmund Lufthavn i 2008. Fra Dortmund kan rejse til 21 forskellige europæiske lande. 12 luftfartsselskaber, som beflyver lufthavnen, er det primært lavprisselskaber såsom Wizzair, Air Berlin og Ryanair.

Dortmund Lufthavn har et fint udvalg af restauranter og drikke forretninger og et lille udvalg af butikker, herunder skat. Lufthavnen har også en ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.