Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dortmund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dortmund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dortmund miniguide

Billeje Dortmund

Biludlejning Dortmund

Dortmund i Ruhr-området i det vestlige del af Tyskland , og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har ca 600.000 indbyggere og er kendt som “den grønne by” på grund af sine mange skove, floder, landbrugsarealer og parker.

Dortmund har den største europæiske kanalen havn, som ligger på Dortmund-Ems-kanalen – og forbinder Ruhr-området i Nordsøen.

Byen blev stærkt beskadiget under 2 World War II, og derfor har nogle historiske bygninge har nogle monumenter blevet genopbygget, herunder St. Reinoldi Kirke og St. Mary’s Church – både fra 1200-tallet.

Andre seværdigheder i Dortmund er: Den gamle havn bygning fra 1898 med dens 38 meter høje tårn, “Museum am Ostwall” – udstilling af moderne kunst med malerier, skulpturer og fotografier, teaterbygning, “Opernhaus” fra 1958 og Natural History Museum – grundlagt i 1912. Byen har også botaniske og zoologiske haver.

Dortmund er også kendt for sin årlige julemarked, som er en af Tysklands største.

Dortmund’s internationale lufthavn – Dortmund Airport – ligger 12,6 km øst for centrum.

Dansk