Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dortmund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dortmund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dortmund miniguide

Billeje Dortmund
Biludlejning Dortmund

Dortmund i Ruhr-området i det vestlige del af Tyskland, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har ca 600.000 indbyggere og er kendt som “den grønne by” på grund af sine mange skove, floder, landbrugsarealer og parker.

Dortmund har den største europæiske kanalen havn, som ligger på Dortmund-Ems-kanalen – og forbinder Ruhr-området i Nordsøen.

Byen blev stærkt beskadiget under 2 World War II, og derfor har nogle historiske bygninge har nogle monumenter blevet genopbygget, herunder St. Reinoldi Kirke og St. Mary’s Church – både fra 1200-tallet.

Andre seværdigheder i Dortmund er: Den gamle havn bygning fra 1898 med dens 38 meter høje tårn, “Museum am Ostwall” – udstilling af moderne kunst med malerier, skulpturer og fotografier, teaterbygning, “Opernhaus” fra 1958 og Natural History Museum – grundlagt i 1912. Byen har også botaniske og zoologiske haver.

Dortmund er også kendt for sin årlige julemarked, som er en af Tysklands største.

Dortmund’s internationale lufthavn – Dortmund Airport – ligger 12,6 km øst for centrum.