Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bremerhaven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremerhaven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremerhaven miniguide

Billeje Bremerhaven
Biludlejning Bremerhaven

Havnebyen Bremerhaven (114.500 indbyggere i 2009) ligger i den vestlige del af Nordtyskland – hvor floden Weser løber ud i Nordsøen – og hører til det aktuelle Bremen.Bremerhaven er Tysklands største fiskerihavn, med en moderne havnefaciliteter.

En af byens mest berømte vartegn er Simon-Losch Lighthouse – et fyrtårn fra 1853. Andre attraktioner i Bremerhaven omfatte Shipping Museum, “Klimahus Bremerhaven” – hvor du kan lære mere om klima, vejr og vind gennem interaktive udstillinger og “Model Town” – en detaljeret kopi af Bremerhaven i miniature.

Speckenbütteler Park er også en stor turistattraktion i Bremerhaven – placeret i landdistrikterne. Stedet er en stor rekreativt område og haver i parken har forskellige temaer – herunder en duft og meditation haven.Den kunstelskere bør besøge “Kunsthalle” – herunder udstilling af malerier fra 1800-tallet og samtidskunst.

Byen har flere attraktioner for hele familien, herunder Sea Zoo – zoo og akvariet, hvor de besøgende kan se pingviner, isbjørne, polarræv, sæler, etc.

Den nærmeste lufthavn er Bremen Lufthavn, der ligger 71 km syd for Bremerhaven.