Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bremerhaven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremerhaven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremerhaven miniguide

Billeje Bremerhaven

Biludlejning Bremerhaven

Havnebyen Bremerhaven (114.500 indbyggere i 2009) ligger i den vestlige del af Nordtyskland – hvor floden Weser løber ud i Nordsøen – og hører til det aktuelle Bremen.Bremerhaven er Tysklands største fiskerihavn, med en moderne havnefaciliteter.

En af byens mest berømte vartegn er Simon-Losch Lighthouse – et fyrtårn fra 1853. Andre attraktioner i Bremerhaven omfatte Shipping Museum, “Klimahus Bremerhaven” – hvor du kan lære mere om klima, vejr og vind gennem interaktive udstillinger og “Model Town” – en detaljeret kopi af Bremerhaven i miniature.

Speckenbütteler Park er også en stor turistattraktion i Bremerhaven – placeret i landdistrikterne. Stedet er en stor rekreativt område og haver i parken har forskellige temaer – herunder en duft og meditation haven.Den kunstelskere bør besøge “Kunsthalle” – herunder udstilling af malerier fra 1800-tallet og samtidskunst.

Byen har flere attraktioner for hele familien, herunder Sea Zoo – zoo og akvariet, hvor de besøgende kan se pingviner, isbjørne, polarræv, sæler, etc.

Den nærmeste lufthavn er Bremen Lufthavn , der ligger 71 km syd for Bremerhaven.

Dansk