Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bremen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremen Lufthavn miniguide

Billeje Bremen Lufthavn
Biludlejning Bremen Lufthavn

Bremen lufthavn ligger 3,5 km syd for Bremen. Biludlejningsfirma: Hertz, Avis, Europcar og Sixt tilbyder sin service i lufthavnen og er beliggende i en bygning overfor Terminal 2

2800 Tusind pas handle besøgte lufthavnen i 2008. Det er muligt at Rejser fleste AF større Europæiskes byer i Bremen, og der er også nogle charterrejser fra lufthavnen. Lufthavnen blev bygget allerede i 1913.

Bremen Lufthavn har seks forskellige restauranter, caféer og Bageri og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, Rejsebureau og business center. Den boder, ingen hoteller i lufthavnen, men der er ikke meget at Bremen.