Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bremen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremen Lufthavn miniguide

Billeje Bremen Lufthavn

Biludlejning Bremen Lufthavn

Bremen lufthavn ligger 3,5 km syd for Bremen .Biludlejningsfirma: Hertz, Avis, Europcar og Sixt tilbyder sin service i lufthavnen og er beliggende i en bygning overfor Terminal 2

2800 Tusind pas handle besøgte lufthavnen i 2008. Det er muligt at Rejser fleste AF større Europæiskes byer i Bremen, og der er også nogle charterrejser fra lufthavnen. Lufthavnen blev bygget allerede i 1913.

Bremen Lufthavn har seks forskellige restauranter, caféer og Bageri og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, Rejsebureau og business center. Den boder, ingen hoteller i lufthavnen, men der er ikke meget at Bremen.

Dansk