Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bremen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremen miniguide

Billeje Bremen
Biludlejning Bremen

Bremen er en by i det nordvestlige Tyskland, i den tilstand med det samme navn – og har 547.000 indbyggere (2007).Den ligger ved floden Weser – 70 km fra mundingen af Nordsøen, og er den næstvigtigste havn (efter Hamborg ).Bremen er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.

Old Town med 6-meter-høje statue og Roland Hall fra 1400-tallet er Bremen største turistattraktioner, og begge er noteret på UNESCO World Heritage List. Dette er også den smukke Bremer Dom – katedralen fra 1000’s, med katedralen museum.

Andre seværdigheder i Bremen er Liebfrauenkirche fra 1000’s, Übersee Museum Bremen – etnografisk museum med omfattende samlinger, Kunsthalle – med en samling af europæisk kunst fra middelalderen til i dag, heriblandt værker af Van Gogh, Manet, Monet og Degas,
Neues Museum Weserburg – en af de største museer i Tyskland for moderne kunst, Schönebeck slot, som huser en maritim museum og Universum Bremen – interaktive populære science center for hele familien.

Bremen har også utallige monumenter og statuer i byen, samt flere parker og rekreative områder. Hertil kommer, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter, caféer og natklubber.

Den internationale lufthavn Bremen Lufthavn ligger kun 3,5 km syd for centrum.