Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bremen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bremen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bremen miniguide

Billeje Bremen

Biludlejning Bremen

Bremen er en by i det nordvestlige Tyskland , i den tilstand med det samme navn – og har 547.000 indbyggere (2007).Den ligger ved floden Weser – 70 km fra mundingen af Nordsøen, og er den næstvigtigste havn (efter Hamborg ).Bremen er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.

Old Town med 6-meter-høje statue og Roland Hall fra 1400-tallet er Bremen største turistattraktioner, og begge er noteret på UNESCO World Heritage List. Dette er også den smukke Bremer Dom – katedralen fra 1000’s, med katedralen museum.

Andre seværdigheder i Bremen er Liebfrauenkirche fra 1000’s, Übersee Museum Bremen – etnografisk museum med omfattende samlinger, Kunsthalle – med en samling af europæisk kunst fra middelalderen til i dag, heriblandt værker af Van Gogh, Manet, Monet og Degas,
Neues Museum Weserburg – en af de største museer i Tyskland for moderne kunst, Schönebeck slot, som huser en maritim museum og Universum Bremen – interaktive populære science center for hele familien.

Bremen har også utallige monumenter og statuer i byen, samt flere parker og rekreative områder. Hertil kommer, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter, caféer og natklubber.

Den internationale lufthavn Bremen Lufthavn ligger kun 3,5 km syd for centrum.

Dansk