Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hamborg

Planlægger du en ferie i Hamborg, og har muligvis brug for biludlejning? Vær ikke bekymret, da der er et ganske stort antal biludlejningsfirmaer i denne by. Faktisk er de fleste beliggende tæt på lufthavnen, og er nemme at finde. De fleste af bilerne kan bestilles på forhånd på udlejernes hjemmesider, hvilket gør hele processen nem og ligetil. Derudover er bilerne inddelt i forskellige kategorier, bl.a. luksus, økonomi og familie. 

Guide til Hamborg

Billeje Hamborg
Biludlejning Hamborg

Hamborgs historie går tilbage til det 9. århundrede. Oprindelig var denne by et lille handelscenter, og var meget vigtig i europæisk handel. Hamborg er en større havneby, som ligger i Nordtyskland, og er forbundet via Elbe-floden til Nordsøen. Denne gamle by krydses af mange, nærmest hundredevis af kanaler. Den indeholder også store parkområder. I centrum af byen ligger den indre Alster-sø, som er omgivet af både og caféer. Nogle fremragende vartegn i denne by omfatter det 18. århundredes Skt. Michaels kirke og Ohlsdorf kirkegård. 

Med en befolkning på cirka 1,9 millioner mennesker er denne tyske by temmelig stor, hvilket gør den til en fremragende destination for dine ferier. Lige som de fleste andre byer i Europa går Hamborg igennem vinter, sommer, efterår og forår. Det bedste tidspunkt at besøge byen er bestemt om sommeren, når der er varmt. Denne by afgrænses af Altona i nord og Rosengarten City i syd. Byen har stadig de traditionelle tyske omgivelser med de fleste hoteller og caféer ved havet, hvor der serveres traditionelle, europæiske retter til lokale beboere og turister. 

  • Hamborg by er et fantastisk sted til din næste ferie 
  • Indbyggerne her er virkelig imødekommende over for turister. 

Kunst er meget vigtig for Hamborg. Hamborg har nogle af de fedeste graffitimalerier sammenlignet med alle andre byer i Tyskland. Denne graffiti er mere end bare traditionel gadekunst. Den fortæller historien om samfundsprotester, Hamborgs piratlegender og bykunstbevægelser blandt meget mere. Bortset fra graffiti har byen også masser af unikke butikker, hvor du kan købe sære og pudsige ting, herunder nogle souvenirs at pynte dit hjem med. Kort sagt er det denne kunst, som gør byen unik i forhold til lignende byer rundt omkring i Europa. 

Et andet aspekt, som gør denne by meget elsket, er det faktum, at det stadig er en stor aktør inden for fiskemarkedsbranchen i regionen. Fiskemarkedet Der Fischmarkt finder sted to gange om ugen i Hamborg. Bortset fra fiskemarkedet har byen også de største fiskelagre i verden. Her står pakhusbygningerne på egetræspæle. Allerede i 1800 blev denne zone også kendt som en frihandelszone, og der var ingen beskatning af solgte varer. Faktisk er lagerområdet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. 

Udforsk området med din lejebil

Byen Hamborg har flere steder, som du kan besøge i løbet af din ferie med din lejebil. Fx kan du beslutte at besøge Chilehaus Office Complex. Denne ikoniske bygning på ti etager er et fantastisk eksempel på en blanding af moderne og gammel arkitektur. Den blev bygget i 1924, og er på UNESCOs Verdensarvsliste. Bygherren Henry Sloman krævede, at bygningen lignede de skibe, han brugte til import af salpeter fra Chile. Det tager dig omkring 34 minutter, hvis du beslutter at køre fra lufthavnen til denne destination. Chilehaus Office Complex ligger 11 km fra det centrale forretningsdistrikt. 

Med din lejebil kan du besøge verdens største modeljernbanestation. Når du er i Hamborg, skal du se Miniatur Wunderland, som ligger i Speicherstadt-distriktet. De, som har haft privilegiet at besøge stedet, siger, at det er en af de unikke ting at kende, når du besøger Hamborg. I 2000 begyndte byggeriet, og der kommer flere tilføjelser. Nogle af de områder, jernbanen dækker, er Østrig, Venedig, det centrale Tyskland, Skandinavien, USA og Schweiz. Afstanden er 13 km, og det tager ca. 40 minutter i bil. 

Et andet interessant sted at besøge i Hamborg er Planten un Blomen. Du vil blive forbløffet over naturens naturlige skønhed og parken bygget omkring det. Når du besøger Planten un Blomen, så vil du blive henrykt over oplevelsen af vandlyskoncerten. Du kan også køre til Stadtpark, hvor du kan finde Hamburg Planetarium, som er den største fritidspark i Tyskland. Afstanden fra Hamborg lufthavn til Stadtpark er omkring 5,3 km, og det tage omkring et kvarter at køre dertil fra bymidten. 

Hvis du hører til dem, som kan lide design, arkitektur og moderne kunst, så kan du spare lidt tid og køre til et museum, hvor du får den bedste kunstoplevelse. I Hamborg er der snesevis af museer, hvor du kan tilbringe kvalitetstid. Du kan enten vælge at besøge prototyper og være vidne til udstilling af sportsbiler eller besøge det største voksmuseum i Tyskland, som er Panoptikum. Hvis du er interesseret i at lære om produktion af chokolade, så skal du besøge Chocoversum. Her kan du også få smagsprøver! 

Lufthavne

Hamborgs lufthavn, som på tysk kaldes Flughafen Hamburg, er den eneste lufthavn i Hamborg. Den er international, og servicerer en masse passagerer fra og til forskellige dele af verden. Lufthavnen, som findes 5,3 km nord for byens centrum, fungerer som et knudepunkt for TUI Deutschland, Ryanair og Eurowings. Nogle af de biludlejningsselskaber, som betjener turister, der ankommer via denne lufthavn, er Avis og Europcar. 

Hvis du planlægger at besøge Hamborg, så burde du overveje Bremen lufthavn. Denne lufthavn ligger ca. 103 km fra Hamborg. Hvis du vælger denne lufthavn, så betyder det, at du sandsynligvis skal køre hele vejen til din endelige destination. Der er flere biludlejningstjenester, som du kan overveje, bl.a. Hertz. Du kan også vælge en busforbindelse fra Bremen lufthavn til Hamborg. 

Afhængigt af hvilken lufthavn du vælger at lande i, er der desuden forskellige biludlejningspakker, som du kan vælge imellem. Hvis du elsker at blive kørt rundt, så kan du vælge hyre en chauffør, hvis du ikke er meget fortrolig med bykørsel. Det kan også være en god mulighed at overveje, hvis du ikke har kørekort til at køre i Europa. Andre valgmuligheder er den type bil, som du ønsker, og hvor længe du vil leje den. 

Trafik

En af de ting, der gør et besøg i Hamborg vellykket, er de utrolig fine forhold på vejene. Det betyder, at når du lejer en bil for at besøge dine foretrukne destinationer, er det let og behageligt at køre på vejen på grund af de perfekte vejforhold. Så hvis dit mål om at rejse til Hamborg var ren sightseeing, behøver du ikke bekymre dig, fordi du vil opleve uproblematisk kørsel. 

Du skal sikre dig, at det er lettere for dig at køre, når du navigerer på vejene. En af de bedste måder at gøre det er at bruge GPS eller Google Maps i lejebilen. Dermed får du byens trafikinformationer, så du kan finde de korteste og hurtigste ruter til din destination. Du skal også kende de hastighedsgrænser, som er gældende for kørsel i Hamborg-området. 

Det anbefales højst at køre 130 km/t på motorvejene. Når du er i boligområder, er hastighedsgrænsen 50 km/t, hvilket er rimeligt. Kørsel i byen vil være en behagelig oplevelse for dig, hvis du kan følge alle reglerne inkl. at indstille dig på de rigtige hastighedsgrænser. Du behøver ikke bekymre dig om at parkere din lejebil, for der er rigeligt med parkeringsmuligheder i byen. I lufthavnen er der både betjent parkering og korttidsparkering. Hvis du kører elbil, kan du også benytte muligheden for e-parkering (opladning).