Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hamborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamborg miniguide

Billeje Hamborg

Biludlejning Hamborg

Hamborg er beliggende i det nordlige Tyskland , og er landets næststørste by med 1,7 millioner indbyggere (2007).Det ligger, hvor floderne Alster og Bille munder ud i Elben – 110 miles fra Nordsøen. Hamborg er en kulturel og økonomisk centrum for hele Nordtyskland, og har desuden et af de største havne i verden.

Et af Hamborgs mest populære turistattraktioner er St. Michael’s Church fra 1647 – med sine 132 meter højt tårn. Kirketårnet er åben for offentligheden, og fra toppen har en fantastisk udsigt over havnen.

Også Johannes Brahms-museet, der fortæller om den berømte komponist liv og værk, er et besøg værd.
Andre turistattraktioner i byen omfatte Rathaus (rådhus) fra 1890’erne, St. Jakobi kirke fra 1340 i barokstil, St. Petri kirke fra 1000’s, Told Museum, Hamburger Kunsthalle (med udstillinger af kunst fra middelalderen til i dag), Speicherstadt Museum St. Catherine’s Church i gotisk stil fra 1200-tallet – samt kunstgalleri “Deichtorhallen”, som dybest set viser international moderne kunst og fotografi.

I Hamborg har fremragende shopping muligheder – især i byens shopping street “Jungfernstieg”, hvor du vil finde indkøbscentre og fashionable butikker.

Ellers er byen kendt for street Reeperbahn (også kaldet “Der Kiez”) – med dens mange barer, natklubber og bordeller.

Hamborg Lufthavn ligger 10,7 km nord for centrum.

Booking biludlejning i Hamborg er billig og nem gennem Billigerebiludlejning.dk. Vælg afhente placering og levering sted, dato og tryk på “Søg”. Tilgængelig udlejningsbiler kommer op med det samme via vores dynamiske søgemaskine. Alle priser på billeje inkluderer ubegrænset kilometertal og forsikring.

Dansk