Biludlejning Chile

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chile

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chile inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chile miniguide

Billeje Chile

Biludlejning Chile

Chile, der ligger sydvest for det sydamerikanske kontinent, har ca. 16 millioner indbyggere og et areal indholdet af 756.950 km2. Landet er lang og smal og har en kystlinje på Stillehavet i hele 4630 km. Ellers grænser det land Argentina , Bolivia og Peru . Inden kyst dominerer Andesbjergene, hvor det højeste punkt af Chiles side, Ojos del Salado, er 6.879 m. Lige nord finder vi det mineralrige Atacama ørken.

Klimaet i Chile er overvejende tempereret, men der er stor forskel – fra ekstremt tørre områder omkring Atacama-ørkenen i nord til den relativt kolde og fugtige klimaforhold helt i syd (øhav Tierra del Fuego). Langs kysten i den centrale del af landet er middelhavsklima. Landet har også flere aktive vulkaner, og det undertiden ramt af jordskælv.

Hovedstaden i Santiago , der også er landets største by (4,4 millioner indbyggere), beliggende i landet. De fleste byer, men langs kysten, og nogle af de største af disse er Antofagasta , Viña del Mar, Concepción og Valparaíso. Nævnes skal også Punta Arenas i Tierra del Fuego, verdens sydligste by. Tierra del Fuego er adskilt fra fastlandet ved det berømte Magellan Strædet og den sydlige spids af Tierra del Fuego – Kap Horn – var med sine mange storme, et af de mest berygtede steder i sejltid.

Chile er kendt for sine mange smukke nationalparker, og tre af dem er på UNESCO’s World Heritage List. Det gør også den gamle by i Valparaiso.

Landets største lufthavn er Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez af kapitalen Santiago. Store lufthavne er blandt de ellers i Concepción og Punta Arenas.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer i Chile.

Dansk