Biludlejning Chile

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chile

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chile inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chile miniguide

Billeje Chile
Biludlejning Chile

Chile, der ligger sydvest for det sydamerikanske kontinent, har ca. 16 millioner indbyggere og et areal indholdet af 756.950 km2. Landet er lang og smal og har en kystlinje på Stillehavet i hele 4630 km. Ellers grænser det land Argentina, Bolivia og Peru. Inden kyst dominerer Andesbjergene, hvor det højeste punkt af Chiles side, Ojos del Salado, er 6.879 m. Lige nord finder vi det mineralrige Atacama ørken.

Klimaet i Chile er overvejende tempereret, men der er stor forskel – fra ekstremt tørre områder omkring Atacama-ørkenen i nord til den relativt kolde og fugtige klimaforhold helt i syd (øhav Tierra del Fuego). Langs kysten i den centrale del af landet er middelhavsklima. Landet har også flere aktive vulkaner, og det undertiden ramt af jordskælv.

Hovedstaden i Santiago, der også er landets største by (4,4 millioner indbyggere), beliggende i landet. De fleste byer, men langs kysten, og nogle af de største af disse er Antofagasta, Viña del Mar, Concepción og Valparaíso. Nævnes skal også Punta Arenas i Tierra del Fuego, verdens sydligste by. Tierra del Fuego er adskilt fra fastlandet ved det berømte Magellan Strædet og den sydlige spids af Tierra del Fuego – Kap Horn – var med sine mange storme, et af de mest berygtede steder i sejltid.

Chile er kendt for sine mange smukke nationalparker, og tre af dem er på UNESCO’s World Heritage List. Det gør også den gamle by i Valparaiso.

Landets største lufthavn er Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez af kapitalen Santiago. Store lufthavne er blandt de ellers i Concepción og Punta Arenas.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer i Chile.