Biludlejning Peru

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Peru

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Peru inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Peru miniguide

Billeje Peru

Biludlejning Peru

Peru er Sydamerika, og har kyst ud mod Stillehavet mod vest. Landet har 29.500 tusind indbyggere (2009) og er omgivet af Ecuador , Colombia , Chile , Brasilien og Bolivia.

Landskabet består af sletter langs kysten mod vest, Amazonas regnskov i den østlige del – samt Andesbjergene, som strækker sig over hele landet fra nord til syd. Det højeste bjerg er Huascarán, der ligger 6.768 meter over havets overflade
Lake Titicaca ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia i nord – i Andesbjergene. Denne sø er fuld 3812 meter over havets overflade og er en stor turistattraktion.

Peru har et tropisk regnvejr klima i øst – med over 25 grader hele året. I vest har ørkenklima – tør, varm dag. Som et kuriosum kan nævnes, at ørkenen byen Ica i Peruikke har set regn i 400 år.

Hovedstaden Lima ligger på vestkysten, og har 8 millioner indbyggere i hovedstadsområdet regionen.Lima er en vigtig transport hub, og landets vigtigste økonomiske og kulturelle centrum. Lima’s gamle bydel er opført på UNESCO’s World Heritage List, og byen har flere museer, parker og monumenter.

Lima ligger lige uden for forstaden Callao – som er landets vigtigste havneby.

Andre større byer i Peru, er: Arequipa, Trujillo og Chimbote.

Landets vigtigste lufthavn er Aeropuerto International Jorge Chavez, som ligger 15 km nordvest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Peru og byerne Iquitos og Lima.

Populære destinationer

Dansk