Biludlejning Brasilien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brasilien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brasilien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brasilien miniguide

Brasilien
Biludlejning Brasilien

Brasilien – et område på 8,5 million km2 og med næsten 200 millioner mennesker – Sydamerikas største land, både i omfang og befolkning. Det er omgivet af de 10 andre lande, ud over at den har en lang kystlinje ud til Atlanterhavet. Det er det eneste land i Sydamerika, der har portugisisk som officielt sprog.

Klimaet i Brasilien er for det meste tropiske – undtagen i syd, hvor det er tempereret. Den nordlige del af landet er ellers domineret af gigantiske regnskov omkring Amazon, verdens mest vandrige flod. Længere sydpå er der flere store bjergkæder, og her også Paraná-floden – som løber videre gennem Paraguay og Argentina – deres kilder. Brasiliens højeste bjerg – Pico de Neblina (2994 m) – er dog helt i nord, nær grænsen til Venezuela .

En af de største attraktioner er de Iguacu National Park – som er knyttet til Iguazu National Park i Argentina, hvor det grænser. Begge parker er på UNESCO’s World Heritage List.

Hovedstaden Brasilia har ca. 2.200 tusind indbyggere, men er langt fra landets største by. De to rigeste mennesker er nemlig metropoler São Paulo (11 mill.indbyggere.) og Rio de Janeiro (6.2 millioner indbyggere). Sidstnævnte er Brasiliens mest populære turistby – berømt blandt andet, for sin årlige karneval og strande Copacabana og Ipanema.

Brasilien har flere store lufthavne – herunder Galeão i Rio de Janeiro (den største) og Congonhas i São Paulo. .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste større byer i Brasilien og i større lufthavne. Reservér billige biludlejning gennem Billigerebiludlejning.dk.