Biludlejning Brasilien

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Brasilien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brasilien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brasilien miniguide

Brasilien

Biludlejning Brasilien

Brasilien – et område på 8,5 million km2 og med næsten 200 millioner mennesker – Sydamerikas største land, både i omfang og befolkning. Det er omgivet af de 10 andre lande, ud over at den har en lang kystlinje ud til Atlanterhavet. Det er det eneste land i Sydamerika, der har portugisisk som officielt sprog.

Klimaet i Brasilien er for det meste tropiske – undtagen i syd, hvor det er tempereret. Den nordlige del af landet er ellers domineret af gigantiske regnskov omkring Amazon, verdens mest vandrige flod. Længere sydpå er der flere store bjergkæder, og her også Paraná-floden – som løber videre gennem Paraguay og Argentina – deres kilder. Brasiliens højeste bjerg – Pico de Neblina (2994 m) – er dog helt i nord, nær grænsen til Venezuela .

En af de største attraktioner er de Iguacu National Park – som er knyttet til Iguazu National Park i Argentina, hvor det grænser. Begge parker er på UNESCO’s World Heritage List.

Hovedstaden Brasilia har ca. 2.200 tusind indbyggere, men er langt fra landets største by. De to rigeste mennesker er nemlig metropoler São Paulo (11 mill.indbyggere.) og Rio de Janeiro (6.2 millioner indbyggere). Sidstnævnte er Brasiliens mest populære turistby – berømt blandt andet, for sin årlige karneval og strande Copacabana og Ipanema.

Brasilien har flere store lufthavne – herunder Galeão i Rio de Janeiro (den største) og Congonhas i São Paulo. .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste større byer i Brasilien og i større lufthavne. Reservér billige biludlejning gennem Billigerebiludlejning.dk.