Biludlejning Venezuela

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Venezuela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venezuela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venezuela miniguide

Billeje Venezuela
Biludlejning Venezuela

Republikken Venezuela ligger i den nordlige del af Sydamerika, og har 26.800 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje på Det Caribiske Hav i nord Atlanterhavet mod øst, bugten Venezuela og Lake Maracaibo.

Venezuela grænser Guyana til andre lande i øst, Brasilien mod syd ogColombia mod vest.

Landet har varieret landskab – med Andesbjergene i nordvest og langs den caribiske kyst i nord. Det højeste punkt er Pico Bolivar, hvilket er 5007 m. Ellers landet består hovedsageligt af højland og lavsletter.   Højland i den sydøstlige del af Venezuela har den største turistattraktion: vandfaldet Salto Angel – verdens højeste (978 meter).

Venezuela har i vid udstrækning tropisk klima med varmt og fugtigt vejr det meste af året.

Hovedstaden i Caracas er beliggende nord for landet – ca. 10 km fra Det Caribiske Hav. Caracas har 3,1 millioner indbyggere (2008), og Venezuela’s administrative, økonomiske og kulturelle centrum.

Byen har mange museer og teatre, og gode indkøbsmuligheder.

Andre større byer i Venezuela’s Maracaibo, Barquisimeto, Valencia og Maracay.Landets største havne er Maracaibo og Cabimas.

Øen Margarita ligger i Det Caribiske Hav, nordøst for Caracas, og er den mest populære turistmål – med hvide sandstrande langs kysten. Der er også smukke slotte, kirker, smuk natur og et travlt natteliv med diskoteker og kasinoer.

Venezuela’s vigtigste lufthavn er Simón Bolívar International Airport, der ligger 20 km uden for centrum af hovedstaden Caracas.

Prøv vores søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Venezuela. I modsætning til mange andre udbydere vil være med os ubegrænset kilometertal inkluderet.

Billeje destinationer