Biludlejning Venezuela

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Venezuela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venezuela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venezuela miniguide

Billeje Venezuela

Biludlejning Venezuela

Republikken Venezuela ligger i den nordlige del af Sydamerika, og har 26.800 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje på Det Caribiske Hav i nord Atlanterhavet mod øst, bugten Venezuela og Lake Maracaibo.

Venezuela grænser Guyana til andre lande i øst, Brasilien mod syd ogColombia mod vest.

Landet har varieret landskab – med Andesbjergene i nordvest og langs den caribiske kyst i nord. Det højeste punkt er Pico Bolivar, hvilket er 5007 m. Ellers landet består hovedsageligt af højland og lavsletter.   Højland i den sydøstlige del af Venezuela har den største turistattraktion: vandfaldet Salto Angel – verdens højeste (978 meter).

Venezuela har i vid udstrækning tropisk klima med varmt og fugtigt vejr det meste af året.

Hovedstaden i Caracas er beliggende nord for landet – ca. 10 km fra Det Caribiske Hav. Caracas har 3,1 millioner indbyggere (2008), og Venezuela’s administrative, økonomiske og kulturelle centrum.

Byen har mange museer og teatre, og gode indkøbsmuligheder.

Andre større byer i Venezuela’s Maracaibo , Barquisimeto, Valencia og Maracay.Landets største havne er Maracaibo og Cabimas.

Øen Margarita ligger i Det Caribiske Hav, nordøst for Caracas, og er den mest populære turistmål – med hvide sandstrande langs kysten. Der er også smukke slotte, kirker, smuk natur og et travlt natteliv med diskoteker og kasinoer.

Venezuela’s vigtigste lufthavn er Simón Bolívar International Airport, der ligger 20 km uden for centrum af hovedstaden Caracas.

Prøv vores søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Venezuela. I modsætning til mange andre udbydere vil være med os ubegrænset kilometertal inkluderet.

Populære destinationer

Dansk